menu
person

Moneyball (2011)
[ · Captură ecran ]2011-12-01, 3:30 PM
Vizualizezi Moneyball 2011 online subtitrat, un film online legat de sport ce poate fi incadrat in genul Drama. Moneyball 2011 online gratis are o distributie interesanta, aici gansindu-l pe cunoscutul Brad Pitt dar si alti actori consacrati. Urmareste filme online gratis subtitrate fara intrerupere si filme noi.V izualizezi Moneyball 2011 online subtitrat, un film online legat de sport ce poate fi incadrat in genul Drama. Moneyball 2011 online gratis are o distributie interesanta, aici gansindu-l pe cunoscutul Brad Pitt dar si alti actori consacrati. Urmareste filme online gratis subtitrate fara intrerupere si filme noi.

Billy Beane are cateva idei ce pot revolutiona echipa Oakland A de baseball pe care o conduce si o formeaza. Satul de tot ce se intampla in acest sport el doreste o schimbare deoarece totul i se pare gresit.In Moneyball 2011 online gratis echipa sa are un buget mic, conducerea nu doreste modificari si acestea il ambitioneaza pe Billy care doreste sa castige campionatul. Astfel, Billy in Moneyball 2011 online subtitrat apeleaza la un tanar economist educat la Yale pe nume Peter Brand. Cu toate ca Peter nu a mai lucrat in administrarea unui club de baseball, impreuna in acest film online Moneyball 2011 online subtitrat in romana cei vor revolutiona acest sport, numit baseball.

Mai jos gasesti trailer online pentru  Moneyball 2011 online subtitrat dar si variante pentru vizionare  Moneyball online gratis cu subtitrare in limba romana sau download subtitrare  New Year's Eve 2011.

Trailer Moneyball online gratis
Variante pentru vizionare Moneyball 2011 online gratis fara intreruperi
ATENTIE !! Filmul este uploadat pe site-ul www.videoweed.es, nu de catre FilmeOnline247.Com, noi nu incurajam incalcarea drepturilor de autor si altor ilegalitati, noi doar am preluat linkul de pe acest site si nu raspundem de continutul ce il gasiti pe site-ul www.videoweed.es . !! Cititi politicile DMCA / Read DMCA Policy !!

Speram ca ti-a placut Moneyball 2011 online subtitrat in romana, Moneyball 2011 online gratis subtitrat, si de aceea speram ca o sa revii pe Analysis.ucoz.com pentru a vedea filme noi 2012, filme online gratis subtitrate fara intrerupere.
Categorie: Biografie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: drama, Moneyball (2011), Brad Pitt, filme 2011, Sport, biografie
Vizualizări: 3024 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar