menu
person

My Left Foot - Piciorul stang 2dRdWJfv-cM
[ · Captură ecran ]2016-01-08, 11:37 AM

Urmăreşte online filmul My Left Foot: The Story of Christy Brown 1989 (Piciorul meu stâng: Povestea lui Christy Brown), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


My Left Foot: The Story of Christy Brown 1989 (Piciorul meu stâng: Povestea lui Christy Brown), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu Christy Brown, care suferă de paralizie cerebrală, fiind dus la un eveniment caritabil unde se întâlneşte cu cea care va avea grijă de el în continuare, o asistentă pe nume Mary Carr, şi aceasta începe să îi citească autobiografia. Christy nu a putut să meargă sau să vorbească, dar chiar şi aşa s-a bucurat de dragoste şi susţinere din partea întregii sale familii, cu precădere din partea mamei lui. Într-o zi, pe când Christy era încă un copil, el este martorul neputincios al unui accident.

Mama lui cade pe scări în timp ce era însărcinată şi Christy este singurul membru al familiei ce se afla acasă în acel moment. El reuşeşte totuşi să atragă atenţia din partea unor vecini care vin şi o ajută pe mama lui. Tatăl lui, care n-a crezut mai niciodată în capacitatea lui Christy, devine la rândul său un susţinător atunci când , într-o zi, pe la zece ani, el începe să-şi mişte piciorul stâng.

Aceasta este singura parte a corpului pe care Christy o poate controla pe deplin şi reuşeşte să scrie pe podea cuvântul „mamă” cu ajutorul unei bucăţi de cretă. Ulterior, Christy îşi dezvoltă o pasiune pentru pictură. El este inclus de către ceilalţi tineri din cartier în activităţile lor, precum fotbalul sau alte jocuri. Cu toate acestea, atunci când pictează un tablou şi îl oferă unei fete pe care o place, ea i-l dă înapoi. Tatăl lui îşi pierde locul de muncă şi familia întreagă trece prin nişte dificultăţi foarte mari.

Categorie: Biografie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: My Left Foot 1989, filme online HD 720p, subtitrat în Română
Vizualizări: 1734 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/2
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar