menu
person

The Danish Girl – Daneza 2015 d88APYIGkjk
[ · Captură ecran ]2016-01-11, 1:04 AM

Urmăreşte online filmul The Danish Girl – Daneza 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


The Danish Girl – Daneza 2015, film online HD, subtitrat în Română

Pe la mijlocul anilor ’20, în Copenhaga, Danemarca, pictoriţa Gerda Wegener (Alicia Vikander) îi cere soţului ei, la rândul său un artist de succes, Einar Wegener (Eddie Redmayne), să o ajute să termine un portret la care lucra. Portretul, însă, este al unei femei care întârzie să-şi facă apariţia şi Einar va trebui să îi ţină locul femeii pentru ca Gerda să realizeze pictura. Faptul că pozează în femeie declanşează în Einar un sentiment neobişnuit şi scoate la suprafaţă identificarea sa ca femeie.

Einar devine fascinat de ideea de-a se transforma în femeie şi începe încet-încet să lase în urmă vechea identitate pentru a-şi asuma una nouă, Lili Elbe. Această transformare se petrece atunci când atât Lili cât şi Gerda se mută din Copenhaga în Paris; portretele pe care le realizează Gerda având-o ca model pe Lili în starea ei feminină atrage genul de atenţie din partea negustorilor de artă cum nicio altă pictură de-a ei nu a mai reuşit să o facă până atunci.

În acest moment, Gerda îl caută pe negustorul de artă Hans Axgil (Matthias Schoenaerts), un prieten din copilărie de-al lui Einar. Atracţia reciprocă dintre Hans şi Gerda cauzează probleme în relaţia dificilă dintre ea şi Lili, însă prietenia veche şi afecţiunea dintre el şi Lili îl face să joace un rol de susţinător pentru amândoi în timp ce se străduiesc să facă faţă schimbărilor din viaţa lor. În cele din urmă, Lili hotărăşte să încerce una dintre primele operaţii de schimbare de sex din istorie cu ajutorul Dr. Warnerkos (Sebastian Koch).

Categorie: Biografie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Danish Girl, Daneza online subtitrat, Daneza film online, Daneza, Eddie Redmayne, Alicia Vikander, The Danish Girl film online
Vizualizări: 2143 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar