menu
person

Billy Madison (1995)
[ · Captură ecran ]2010-05-21, 5:15 PM
Billy Madison este un om care are de toate: bani, un tata indulgent care-i face toate poftele, doi prieteni buni, Frank si Jack si o casa mare plina de servitori. El este insa foarte imatur si faptul ca toata viata nu a facut decat sa se distreze il determina pe tatal sau sa-si piarda increderea in el, asa ca lasa hotelul Madison pe mainile vicepresedintelui acestuia, Eric Gordon. Billy este in stare sa faca orice pentru a recastiga increderea tatalui sau asa ca face o intelegere: daca reuseste sa faca 12 clase in 6 luni va primi hotelul de la tatal sau. Un lucru simplu pentru altii dar nu si pentru Billy.

Billy Madison este un om care are de toate: bani, un tata indulgent care-i face toate poftele, doi prieteni buni, Frank si Jack si o casa mare plina de servitori.

El este insa foarte imatur si faptul ca toata viata nu a facut decat sa se distreze il determina pe tatal sau sa-si piarda increderea in el, asa ca lasa hotelul Madison pe mainile vicepresedintelui acestuia, Eric Gordon.

Billy este in stare sa faca orice pentru a recastiga increderea tatalui sau asa ca face o intelegere: daca reuseste sa faca 12 clase in 6 luni va primi hotelul de la tatal sau. Un lucru simplu pentru altii dar nu si pentru Billy.

DOWNLOAD VIDEO
Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: vizionare filme online gratis, colectia ta de filme online gratis., Billy Madison (1995) FILME ONLINE
Vizualizări: 5173 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar