menu
person

Daddy Day Care (2003) - Gradinita lui Taticu DdmbtyEtU8s
[ · Captură ecran ]2016-01-03, 2:51 AM
Analysis.uCoz.Com va prezinta Daddy Day Care online gratis. Eddie Murphy este un tatic pe nume Charlie, somer de meserie, care trebuie sa aiba grija de fiul sau Ben, pentru ca mama chiar are un job. Aceeasi situatie o intampina si prietenul sau Phil. Daca tot trebuie sa aiba grija de ai lor, ce mai conteaza daca o sa cheme si cativa de prin vecini?

Vizioneaza film gratis hd Daddy Day Care (2003) - Gradinita lui Taticu online Subtitrat!

Gradinita lui Taticu' - O comedie adorabila pentru copii, parinti si bunici cu indragitul actor Eddie Murphy, pe care vi-l amintiti cu siguranta drept Dr.Dolittle, cel care vorbea cu animalutele. In filmul de fatã el este un tãtic pe nume Charlie, somer, care, vrând nevrând, trebuie sã aibã grijã de fiul Ben, în lipsa mamei, care merge zilnic la servici. In aceeasi situatie se aflã si prietenul sãu Phil ( interpretat de Jeff Garlin). Cei doi tati pe post de mame sunt la început înspãimântati de ceeea ce îi asteaptã, dar, cu umor si multã bunavointã se înhamã la treabã, în asteptarea unor zile mai bune.
Categorie: Comedie | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Gradinita lui Taticu, Kevin Nealon, Jeff Garlin, Daddy Day Care (2003, Eddie Murphy, Regina King, Steve Zahn
Vizualizări: 8993 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.2/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar