menu
person

Elf (2003) - Elful
[ · Captură ecran ]2011-12-20, 11:51 AM
Vezioneaza film online gratis subtitrat hd Elf (2003) - Elful.
Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti Elf gratis. Buddy, este un pitic al lui Mos Craciun, care nu este tocmai pitic. El este un copil de la orfelinat care in seara in care Mosul vine cu sacul plin, el a reusit sa se strecoare in sac si a ajuns la Polul Nord. Rolul sau de spiridus nu prea se potriveste deoarece in scurt timp el ajunge sa se simta precum Gulliver intr-o lume a piticilor. El hotaraste sa plece la New York pentru a-si gasi adevarata familie si sa readuca sarbatoarea Craciunului pentru aceia car nu mai cred in existenta Mosului.Vezioneaza film online gratis subtitrat hd Elf (2003) - Elful.
Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti Elf gratis. Buddy, este un pitic al lui Mos Craciun, care nu este tocmai pitic. El este un copil de la orfelinat care in seara in care Mosul vine cu sacul plin, el a reusit sa se strecoare in sac si a ajuns la Polul Nord. Rolul sau de spiridus nu prea se potriveste deoarece in scurt timp el ajunge sa se simta precum Gulliver intr-o lume a piticilor. El hotaraste sa plece la New York pentru a-si gasi adevarata familie si sa readuca sarbatoarea Craciunului pentru aceia car nu mai cred in existenta Mosului.

Trailer Elf (2003) - Elful online subtitrat


Vezi film gratis hd Elf (2003) - Elful online subtitrat

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Will Ferrell, Edward Asner, DVDRip, Mary Steenburgen, James Caan, Fantezie, Elf (2003), Familie, Bob Newhart, comedie
Vizualizări: 3835 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar