menu
person

JOY (2015) SN4MLMHET7w
[ · Captură ecran ]2016-01-08, 11:44 AM
Urmăreşte online filmul Joy 2015 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Joy 2015, film online HD, subtitrat în Romănă

În anul 1989, Joy este o mamă a doi copii, divorţată, care lucrează la Eastern Airlines. Ea locuieşte împreună cu cei doi copii ai săi, cu mama ei Terri, cu bunica MiMi şi cu fostul soţ Tony. Părinţii ei sunt divorţaţi, iar mama şi tatăl ei, Rudy, se ceartă deseori atunci când acesta vine la ea acasă. De asemenea, Joy are şi o soră vitregă mai mare pe nume Peggy. Aceasta este o fire foarte dificilă care o umileşte constant în faţa copiilor săi.

Peggy şi Rudy sunt foarte apropiaţi, ei lucrând împreună la managerierea atelierului lui Rudy aflat în declin. Încă din copilărie, Joy şi-a dorit să inventeze lucruri, dar nu a reuşit până acum să-şi îndeplinească acest vis. Mama ei, care se uită mereu la telenovele şi rareori iese din dormitor, îi tot spune să renunţe la vise în timp ce bunica o încurajează să-şi urmeze visurile şi să devină un cap al familiei puternic.

După ce divorţează a treia oară, Rudy începe o relaţie cu văduva Trudy, o femeie bogată cu un simţ al afacerilor bine dezvoltat. Pe când petrecea o zi cu familia pe barca lui Trudy, Joy scapă un pahar de vin roşu şi pătează puntea. În timp ce dă cu mopul, Joy se taie la mână în cioburi şi acest incident o inspiră să se întoarcă acasă hotărâtă să inventeze un mop care să fie cât mai automatizat. Ea realizează un prototip pe care îl construieşte la atelierul tatălui său şi o convinge pe Trudy să investească în produsul ei pe care îl denumeşte „Miracle Mop”.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Robert De Niro, Joy 2015, Bradley Cooper, Joy 2015 online subtitrat, Joy 2015 film online, Jennifer Lawrence
Vizualizări: 2510 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar