menu
person

Juwanna Mann (2002) - Film Online Subtitrat
[ · Captură ecran ]2010-08-31, 1:08 AM
Filmul urmăreşte povestea baschetbalistului Jamal Jeffries (Miguel Nunez Jr), recunoscut pentru actele sale de violenţă în teren. Faptele sale au atras excluderea din liga profesionistă şi mai apoi din echipă.
Rămas fără niciun ban şi fără perspective, Jamal născoceşte un plan care îl poate ajuta: se deghizează în femeie şi încearcă să intre în liga de baschet feminin. Planul îi reuşeşte, dar abia acum începe greul. Trebuie să renunţe la viaţa pe care o ducea şi să înceapă o viaţă nouă sub numele de Juwanna. Dar se îndrăgosteşte de una dintre colegele de echipă...Filmul urmăreşte povestea baschetbalistului Jamal Jeffries (Miguel Nunez Jr), recunoscut pentru actele sale de violenţă în teren. Faptele sale au atras excluderea din liga profesionistă şi mai apoi din echipă.
Rămas fără niciun ban şi fără perspective, Jamal născoceşte un plan care îl poate ajuta: se deghizează în femeie şi încearcă să intre în liga de baschet feminin. Planul îi reuşeşte, dar abia acum începe greul. Trebuie să renunţe la viaţa pe care o ducea şi să înceapă o viaţă nouă sub numele de Juwanna. Dar se îndrăgosteşte de una dintre colegele de echipă...


Trailer:


Varianta 2
 

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Juwanna Mann (2002) - Film Online S
Vizualizări: 10144 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/10
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar