menu
person

Mr. 3000 (2004) - Film Online Subtitrat
[ · Captură ecran ]2010-08-31, 0:41 AM
Stan Ross a fost un mare star al baseball-ului, care a renuntat la sport cu multi ani in urma, in momentul in care a reusit 3000 de lovituri. El este acum un om de succes, un antreprenor ale carui afaceri sunt axate in totatalitate pe titlul obtinut in campionat: Domnul 3000. Stan este la un pas de a intra in Baseball Hall of Fame si nu poate fi mai fericit.
In curand iese la iveala o eroare in calcularea loviturilor reusite de acesta si se dovesdeste ca de fapt ar mai fi avut nevoie de inca 3 pentru a atinge totalul pe baza caruia si-a cladit intreaga imagine. Stan trebuie sa reintre in joc si sa isi recupereze titlul. Dar in timp lucrurile s-au schimbat si Stan e pe cale sa afle ca nu este chiar asa de usor sa isi atinga scopul, mai ales ca nu a mai baseball de foarte mult timp si are aproape 50 de ani.Stan Ross a fost un mare star al baseball-ului, care a renuntat la sport cu multi ani in urma, in momentul in care a reusit 3000 de lovituri. El este acum un om de succes, un antreprenor ale carui afaceri sunt axate in totatalitate pe titlul obtinut in campionat: Domnul 3000. Stan este la un pas de a intra in Baseball Hall of Fame si nu poate fi mai fericit.
In curand iese la iveala o eroare in calcularea loviturilor reusite de acesta si se dovesdeste ca de fapt ar mai fi avut nevoie de inca 3 pentru a atinge totalul pe baza caruia si-a cladit intreaga imagine. Stan trebuie sa reintre in joc si sa isi recupereze titlul. Dar in timp lucrurile s-au schimbat si Stan e pe cale sa afle ca nu este chiar asa de usor sa isi atinga scopul, mai ales ca nu a mai baseball de foarte mult timp si are aproape 50 de ani.Trailer:


Varianta 1
Varianta 3

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Mr. 3000 (2004) - Film Online Subti
Vizualizări: 3357 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar