menu
person

Mr Bean Holiday (2007) - Mr Bean in vacanta f5SzD0hDzjM
[ · Captură ecran ]2015-12-12, 2:11 AM

Vezi film gratis hd Mr Bean Holiday (2007) - Mr Bean in vacanta online subtitrat in romana.
Analysis.uCoz.Com va ofera Mr. Bean Holiday online gratis. Mr Bean este extrem de fericit ca a luat premiul cel mare la o tombola a bisericii din localitate, in timp ce in Anglia ploua marunt ca de obicei. Prinde trenul catre Paris, si filmeaza totul cu noua sa camera video. Peste putin timp Bean, isi da seama ca Stepan, fiul regizorului Emil, se afla in tren fara tatal sau. Cei doi, Stepan si Bean, vorbesc limbi diferite ceea ce face ca cei doi sa se inteleaga foarte greu. Emil, il reclama pe Bean, iar acum politia se afla pe urmele sale.

Vezi film hd gratis Mr Bean Holiday (2007) - Mr Bean in vacanta online subtitrat

Sinopsis Mr. Bean’s Holiday (2007)

Mr. Bean în vacanţă - Intr-o dupa amiaza ploioasa in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a luat Premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. A castigat o excursie in sudul Frantei si o camera video nou-nouta. Se va afla la Cannes, in timpul faimosului festival.

Prinde Eurostarul catre Paris si filmeaza absolut totul cu noua lui camera video. La Gare de Lyon il roaga pe un alt pasager sa-l filmeze in timp ce se urca in trenul de Cannes. Cel care il filmeaza este un regizor rus pe nume Emil Duchesvsky, ce urmeaza sa faca parte din juriul Festivalului de la Cannes. In timp ce filmeaza, trenul pleaca si Emil ramane pe dinafara.

Mr. Bean se indreapta catre sud cand isi da seama ca Stepan, fiul lui Emil in varsta de 10 ani, se afla in tren fara tatal sau. Niciunul din cei doi nu intelege limba celuilalt.

Mr. Bean si Stepan coboara la statia urmatoare pentru a-l astepta pe Emil, dar urmatorul tren este expres si Emil merge mai departe catre Cannes. Cand Mr. Bean si Stepan se urca in trenul urmator, Bean isi uita banii, biletul si pasaportul pe peron. Cei doi sunt dati jos din tren si raman fara niciun ban undeva in Franta.

Emil, tatal lui Stepan, il reclama pe Mr. Bean la politie si o urmarire nationala este declansata.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Rowan Atkinson, Mr Bean in vacanta, Sharlit Deyzac, Preston Nyman, Steve Pemberton, Mr Bean Holiday (2007), Lily Atkinson
Vizualizări: 10093 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.4/10
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar