menu
person

Pigs (2007)
[ · Captură ecran ]2010-06-06, 3:25 AM
Un student (Miles) accepta o provocare venita de la colegii lui de camin: sa se culce cu intreg alfabetul, de la A la Z, pana la absolvire. Regulile sunt simple: cu cat prima litera a numelui fetei este mai rara, cu atat pretul este mai mare. Totul merge conform planului pana cand ajunge la litera X. Gabrielle Xeropolos are tot ceea ce Miles si-a dorit la o fata.


Un student (Miles) accepta o provocare venita de la colegii lui de camin: sa se culce cu intreg alfabetul, de la A la Z, pana la absolvire. Regulile sunt simple: cu cat prima litera a numelui fetei este mai rara, cu atat pretul este mai mare. Totul merge conform planului pana cand ajunge la litera X. Gabrielle Xeropolos are tot ceea ce Miles si-a dorit la o fata. Acum tanarul are de ales intre a castiga pariul cu prietenii lui si a castiga dragostea frumoasei Gabrielle.
Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: filme noi online, FILME TARI ON, Pigs (2007), FILME ONLINE CU TRADUCERE, filme online cu subtitrare, filme online traduse, FILME ONLINE DIRECT PE SITE
Vizualizări: 4498 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/10
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar