menu
person

Sydney White (2007)
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 8:57 PM
"Sydney White" incearca o interpretare moderna a clasicului basm. Actiune o urmareste pe Sydney, o fata frumoasa aflata in primul an de facultate, care incearca si reuseste sa intre in fostul grup al mamei sale, in prezent decedata. Insa imediat afla ca lucrurile nu mai sunt la fel de bune ca pe vremuri si gaseste refugiu departe de casa impreuna cu alti 7 studenti cu probleme de integrare.Cu ajutorul celor 7 noi prieteni Sydney se va infrunta cu "regina" campusului, incercand sa corecteze nedreptatile ce au loc pe teritoriul scolii.

Sydney White şi cei 7 tocilari 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

Sydney White (Amanda Bynes) este fiica unui instalator pe nume Paul White (John Schneider). Mama ei, o membră a frăţiei Kappa, a murit atunci când Sydney era copil. Ea merge să studieze la SAU şi acolo o cunoaşte pe Demetria Rosemead Hotchkiss (Crystal Hunt), cunoscută şi sub supranumele de Dinky, şi ea o viitoare membră a Kappa, iar cele două se împrietenesc rapid. În drum spre dormitoare, ea îl întâlneşte pe Tyler Prince (Matt Long), preşedintele unei frăţii şi iubitul şefei de la Kappa, Rachel Witchburn (Sara Paxton). Rachel verifică deseori site-ul universităţii care face clasamente cu cele mai „bune” studente şi se regăseşte mereu pe locul întâi.

Cum mamele lui Sydney şi Dinky au fost membre ale grupului, ele sunt acceptate cu uşurinţă. Cu toate acestea, trebuie să „supravieţuiască” iniţierii, acolo unde caracterul de băieţoi al lui Sydney se dovedeşte a fi un mare atu. Fără să vrea, ea le inspiră pe celelalte fete mai timide pentru a sfida unele lucruri pe care le învaţă Rachel. Această personalitate unică îi creşte rapid popularitatea lui Sydney şi îi atrage atenţia lui Tyler, din cauza aceasta Rachel este tot mai geloasă pe ea. Unul dintre ritualurile tradiţionale de la Kappa este acela ca boboacele să-şi găsească un partener la miezul nopţii.

Sydney nu reuşeşte să devină o membră cu drepturi depline deoarece Rachel o umileşte şi insistă că nu s-a supus regulilor: a minţit în legătură cu trecutul ei şi a trişat la un chestionar. Supărată, ea pleacă de la gală prin ploaie şi ajunge fără să vrea în faţa casei lui Lenny (Jack Carpenter), unul dintre cei şapte membri din grupul tocilarilor, supranumit drept Vortex. Ea se alătură grupului (care luptă împotriva lui Rachel dintr-un motiv corect) pentru a o debarca pe Rachel din consiliul studenţilor.

Urmăreşte online filmul Sydney White şi cei 7 tocilari 2007, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Sydney White (2007)
Vizualizări: 5088 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.6/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar