menu
person

Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) R2GKVtWsXKY
[ · Captură ecran ]2015-05-09, 10:00 PM

Urmărește online filmul Trainspotting 1996 (Din viaţă scapă cine poate), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Mark Renton este un tanar scotian dependent de heroina si face parte dintr-un grup de prieteni (Sick Boy, care il imita pe Sean Connery, Spud, un tanar opac, psihopatul Begbie, prietena lui de 14 ani, Diane, si curatelul atlet Tommy). Acestia sunt cateva din figurile care-si spun povestea in aceast film, folosind limbajul agrsiv si argotic al scotienilor din Leith si incearca sa scape de banalitatile existentei moderne zilnice cu ajutorul heroinei. Dar nu dureaza mult pana incep sa apara consecintele nefaste ale dependentei lor si descopera astfel ca nu exista solutii usoare impotriva singuratatii si a durerii vietii. Problemele lor legate de consumul de heroina, dilemele sexulae, intorsaturile ironice de situatie sunt dublate de referinte constante la conflictele etnice, religioase si fotbalistice, care fac parte din mecanismele comunitatii din care provin.

Trainspotting 1996 (Din viaţă scapă cine poate), film online DVDRip, subtitrat în Română


Dependenţii de heroină Mark Renton (Ewan McGregor) şi Daniel „Spud” Murphy (Ewen Bremner) fug pe strada Princes Street din Edinburgh, urmăriţi fiind de agenţii de securitate ai unui magazin. Din cercul de prieteni al lui Renton fac parte escrocul Simon „Sick Boy Williamson (Jonny Lee Miller) – şi el dependent de droguri -, atletul Tommy MacKenzie (Kevin McKidd) şi sociopatul Francis „Franco” Begbie (Robert Carlyle), care se implică în bătăi violente cu oamenii care-i stau în cale. Renton hotărăşte să se lase de heroină şi cumpără un alt gen de droguri de la Mikey Forrester (Irvine Welsh) pentru a-i uşura tranziţia. După o ultimă păţanie negativă, el se închide în camera unui hotel ieftin pentru a îndura abstinenţa.


El se duce mai târziu la un bar împreună cu prietenii şi agaţă acolo o puştoaică pe nume Diane (Kelly Macdonald) cu care pleacă la ea acasă. A doua zi, el îşi dă seama că Diane este o şcolăriţă de doar 15 ani şi „colegii” ei de apartament sunt, în realitate, părinţii săi. Stupefiat de cele petrecute, Renton încearcă să scape din situaţie, însă este obligat să păstreze legătura cu ea atunci când aceasta îl şantajează că va spune tot şi-l va acuza de corupere de minori.


Sick Boy, Spud şi Renton încep din nou să consume heroină. Tommy, a cărui prietenă l-a părăsit după un lanţ de evenimente declanşat de Renton, se alătură şi el „petrecerii” şi începe să consume heroină. Într-o zi grupul de drogaţi este întrerupt violent când Allison (Susan Vidler), o altă dependentă şi o prietenă de-a lor, descoperă că bebeluşul ei a murit din cauza neglijării şi că niciunul dintre ei nu a realizat acest lucru. Toţi sunt îngroziţi de această veste.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Filme online gratis subtitrate in l, Trainspotting – Din viata scapa cin
Vizualizări: 2582 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar