menu
person

Whats Your Number (2011) - Care-i numarul tau
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 11:44 PM

SERVER 2

SERVER 3

Analysis.uCoz.Com va recomanda Whats Your Number online gratis. Ally Darling porneste in cautarea celui mai bun fost iubit din viata ei prin orice mijloace. Ea hotaraste astfel dupa ce citeste intr-o revista un articol in care spune ca cei care au avut peste 20 de relatii si-au ratat sansa la dragostea adevarata.

Vizioneaza film gratis hd Whats Your Number (2011) - Care-i numarul tau online Subtitrat!

What’s Your Number? 2011 (Care-i numărul tău?), film online DVDRip, subtitrat în Română

Ally Darling (Anna Faris) este o femeie de treizeci şi ceva de ani care se străduieşte să ia decizii mai bune decât până acum în privinţa vieţii ei. Iubitul ei Rick (Zachary Quinto) o părăseşte atunci când îi cere să participe la nunta surorii ei, Daisy (Ari Graynor), iar pentru ca dezastrul din viaţa ei să devină complet, este şi concediată de la locul de muncă. În timp ce se întorcea acasă cu metroul, Ally dă peste o revistă în care Marie Claire scrie un articol intitulat „Care-i numărul tău?”, în care spune că femeile care au avut relaţii sexuale cu mai mult de 20 de bărbaţi întâmpină dificultaţi sporite în a-şi găsi un soţ.

După ce face o listă cu toţi bărbaţii care au trecut prin patul ei (sau ea prin patul lor), Ally realizează că numărul ei este 19, astfel că se hotărăşte să nu mai facă sex cu nimeni până ce nu-şi va găsi „alesul”. Cel puţin nu cu cineva nou. Trezindu-se mahmură după o petrecere a burlacelor incendiară, descoperă şocată că a făcut sex cu fostul ei şef Roger (Joel McHale), drept urmare el devine cel de-al 20-lea bărbat din viaţa ei sexuală. Sperând să evite o scenă penibilă, ea îi permite vecinului Colin Shea (Chris Evans) să intre în apartament făcându-l astfel pe Roger să plece.

Se pare, însă, că şi Colin dorea acelaşi lucru – evitarea persoanei cu care făcuse sex în noaptea precedentă, deoarece nu doreşte să ofere femeilor în cauză speranţe deşarte pentru o relaţie de lungă durată. Ally se întâlneşte întâmplător cu „dezgustătorul Donald” (Chris Pratt), unul dintre foştii ei iubiţi care era supraponderal, dar acum arată foarte bine şi este un om de succes. Ea decide să dea de urmă tututor iubiţilor pe care i-a avut întrecut, sperând că măcar unul dintre ei s-a transformat în bărbatul visurilor ei, iar în acest fel numărul nu va creşte.

Urmăreşte online filmul What’s Your Number? 2011 (Care-i numărul tău?), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Whats Your Number (2011), Care-i numarul tau
Vizualizări: 4968 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.8/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar