menu
person

Domestic Disturbance (2001) - Dusmanul fiului meu
[ · Captură ecran ]2015-11-23, 10:29 PM

Urmărește online filmul Domestic Disturbance 2001 (Duşmanul fiului meu), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Analysis.uCoz.Com va ofera Domestic Disturbance online gratis. Danny se afla prins la mijloc, intre tatal sau natural si tatal sau vitreg. Copilul este martor la o crima si singurul care ii este alaturi este tatal natural. Deoarece Danny a devenit un rebel si nu mai asculta de parinti, marturia sa despre crima este considerata o minciuna de catre tatal vitreg, Rick.

Vizioneaza film gratis hd Domestic Disturbance (2001) - Dusmanul fiului meu online Subtitrat!

Domestic Disturbance 2001 (Duşmanul fiului meu), film online HD, subtitrat în Română

Susan Morrison (Teri Polo), divorţată recent de soţul ei Frank (John Travolta), un constructor de nave ce trece printr-o perioadă mai dificilă, se recăsătoreşte cu un bărbat mai tânăr şi mai bogat pe nume Rick Barnes (Vince Vaughn). Danny (Matt O’Leary), Susan şi băiatul în vârstă de 12 ani al lui Frank, sunt vădit nemulţumiţi de faptul că Susan urmează a se recăsători. Ea îi cere lui Frank să-i permită lui Rick să meargă pe ape cu el şi Danny pentru a-l ajuta pe cel din urmă să îl accepte pe Rick drept tată vitreg.

După nuntă şi o uşoară îmbunătăţire a relaţiei dintre Danny şi Rick, Danny începe din nou să-i poarte pică tatălui său vitreg. În timpul unui joc între ei, Rick devine agitat şi nervos de stilul de joc adoptat de Danny şi îl critică pe acesta vehement. Atunci când pică vestea că Susan şi Rick vor avea un copil împreună nu face nimic altceva decât să înrăutăţească situaţia lor.

La aflarea veştii, Danny vrea să fugă cu maşina lui Rick şi plănuieşte să o abandoneze în drum spre vizitarea lui Frank. Dar în timp ce Danny este înăuntru, el îl vede pe Rick ucigându-l pe misteriosul străin Ray Coleman (Steve Buscemi) care a participat anterior la nunta lui Rick şi Susan, chiar dacă nu a fost invitat şi a susţinut că este un fost partener de afaceri al mirelui. Danny îi spune tatălui său despre crimă, iar apoi raportează poliţia, numai că Rick a reuşit între timp să se debaraseze de majoritatea dovezilor incriminatorii şi este considerat un reper în comunitatea locală datorită banilor investiţi în zonă, iar faptul că Danny este un mincinos notoriu nu ajută deloc cazului său.

Categorie: Crima | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Rebecca Tilney, Domestic Disturbance (2001, Dusmanul fiului meu, Debra Mooney, Vince Vaughn, John Travolta, James Lashly
Vizualizări: 5672 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar