menu
person

Filme online : Kill Switch (2008)
[ · Captură ecran ]2010-05-30, 11:02 PM
Detectivul Jacob Stillwell este unul dintre cei mai buni detectivi de la omucideri din tara. Modul brutal in care face dreptate l-a facut sa devina o adevarata legenda printre legiuitorii tarii. Daca pana acum rezolva cazurile cu usurinta, urmatorul sau caz se dovedeste a fi o adevarata provocare, intalnind de aceasta data un criminal violent, Lazarus, scapat de sub control, care terorizeaza lumea.
Film online gratis Kill Switch (2008)

Detectivul Jacob Stillwell este unul dintre cei mai buni detectivi de la omucideri din tara. Modul brutal in care face dreptate l-a facut sa devina o adevarata legenda printre legiuitorii tarii. Daca pana acum rezolva cazurile cu usurinta, urmatorul sau caz se dovedeste a fi o adevarata provocare, intalnind de aceasta data un criminal violent, Lazarus, scapat de sub control, care terorizeaza lumea. Tot ce ramane de facut acum este sa inceapa sa-l urmareasca pe criminal asa ca Stillwell porneste in cautarea lui Lazarus si astfel ajunge in lumea interlopa a depravatului Memphis, unde sexul pe strada si violenta necugetata nu sunt o noutate. De-acum incolo depinde doar de Stillwell care va fi deznodamantul acestui caz.
Categorie: Crima | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Filme online : Kill Switch (2008) F, FILME ONLINE CU TRADUCERE, filme noi, filme online cu subtitrare, FILME ONLINE DIRECT PE SITE
Vizualizări: 3304 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar