menu
person

Saw 3 (2006) - Puzzle mortal 3 76K0UGvkqYU
[ · Captură ecran ]2015-03-29, 6:05 AM

Vezi Saw III (2006) online subtitrat

Calitate film: DVDRIP
Gen: Crima | Horror | Thriller
IMDB, 108 minute, limba engleza
Actori: Tobin Bell, Shawnee Smith, Angus Macfadyen, Bahar Soomekh, Donnie Wahlberg
Descriere:
Analysis.uCoz.Com va ofera Saw 3 online gratis. Jigsaw are o noua ucenica, Amanda, iar acum mintea din spatele jocurilor complexe care au terifiat lumea a reusit inca odata sa dispara. Film online gratis oferit de MegaFilmeOnline. Intr-o noapte, la sfarsitul turei de la spital, Lynn Denlon, este rapita si dusa intr-un depozit abandonat unde il intalneste pe Jigsaw, grav bolnav. Misiunea ei este aceea de a-l tine in viata, pana cand Jeff, o alta victima a sa, termina un joc.


Sinopsis Saw III (2006)


Puzzle mortal 3 - Avand-o pe noua sa ucenica Amanda (Shawnee Smith), maestrul cu mintea bolnava din spatele acestor jocuri complicate si crude care au inspaimantat intreaga comunitate si au lasat politia cu ochii in soare a reusit inca o data sa scape si sa dispara.

In vreme de detectivii se chinuie sa-l localizeze, dr. Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nu stie ca va deveni urmatorul pion pe tabla de sah a criminalului genial de monstruos.

Intr-o noapte, dupa ce isi termina tura de la spital, Lynn este rapita si dusa la un depozit abandonat unde il intalneste pe Jigsaw (Tobin Bell), cazut la pat, in pragul mortii. I se spune ca trebuie sa-l mentina pe nebun in viata cat va fi nevoie pentru ca Jeff (Angus Macfayden), o alta victima a sa, sa termine un joc special pentru el.

In cursa impotriva putinului timp care i-a mai ramas lui Jigsaw, Lynn si Jeff se lupta sa treaca de fiecare dintre testele mintii bolnave, fara sa-si dea seama ca el are planuri mult mai mari pentru amandoi.
Categorie: Crima | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Bahar Soomekh, Tobin Bell, Angus Macfadyen, Shawnee Smith, Donnie Wahlberg, Saw 3 (2006), Puzzle mortal 3
Vizualizări: 7255 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar