menu
person

Saw 5 (2008) - Puzzle mortal 5 00cHLr90SgA
[ · Captură ecran ]2015-03-29, 6:11 AM

Vezi Saw V (2008) online subtitrat

Calitate film: DVDRIP
Gen: Crima | Horror | Thriller
IMDB, 92 minute, limba engleza
Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell, Julie Benz
Descriere:
Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti Saw 5 online gratis. Hoffman este singura persoana care poate continua ceea ce facea Jigsaw. In acest film online gratis, Hoffman trebuie sa-i elimine pe toti cei care-i stau in cale si care se aproprie de aflarea secretului. Chiar daca Jigsaw a murit, spiritul sau este inca foarte viu.

Sinopsis Saw V (2008)

Puzzle mortal 5 - In a cincea parte a francizei Saw, Hoffman este singura persoana in viata care poate sa continue mostenirea lasata de Jigsaw. Dar cand secretul lui este amenintat, Hoffman trebuie sa ii elimine pe toti cei care ii stau in cale. Despre ceea ce se va intampla in Saw V nu stie inca mare lucru, dar doua lucruri sunt sigure: chiar daca Jigsaw a murit, spiritul sau este inca viu. Regizorul David Hackl, care a fost production designer la primele patru filme SAW, a preluat carma pentru a conduce ceea ce promite a fi cel mai revelator film al seriei. “SAW V va raspunde la multe dintre intrebarile pe care si le-au pus fanii,” spune regizorul. “Ca si primul din serie, filmul este bazat pe o tema, cu mai multe intorsaturi, iar capcanele sunt de mai mare anvergura pentru ca ele implica mai multe personaje. Asiguram pe fanii filmului ca vor putea vedea aceleasi capcane sinistre pe care le pune la cale Jigsaw, dar ele sunt duse pana la cu totul alt nivel.”

Categorie: Crima | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Scott Patterson, Puzzle mortal 5, Saw 5 (2008), Tobin Bell, Julie Benz, Costas Mandylor, Betsy Russell
Vizualizări: 4341 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar