menu
person

The Abominable Bride 2016 rKo59t3h0cY
[ · Captură ecran ]2016-01-18, 2:06 PM

Urmăreşte online filmul Sherlock: The Abominable Bride 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2


Sherlock: The Abominable Bride 2016, film online HD, subtitrat în Română

Povestea începe în timpul celui de-al doilea Război Anglo-Afghan unde Dr. Watson povesteşte serviciile pe care le-a prestat în Afghanistan şi a fost rănit serios. După ce a fost lăsat la vatră din armată pe motive medicale, el se întoarce la Londra unde este întâmpinat de Stamford care îl duce să îl întâlnească pe Sherlock Holmes. Holmes îl invită pe Watson să împartă cu el noul apartament din Baker Street, iar acesta acceptă. În Londra Victoriană a anului 1880, cu puţin timp înainte de Crăciun, sunt întâmpinaţi pe Baker Street de dna. Hudson.

Mai târziu, Lestrade le prezintă lui Holmes şi Watson un caz intrigant al unei femei pe nume Emelia Ricoletti, o mireasă care a luat-o razna şi a început să împuşte oameni la întâmplare de pe balconul ei înainte de-a se sinucide. Mai târziu în acea noapte, soţul Emeliei este confruntat de aceasta, încă îmbrăcată în mireasă, şi îl împuşcă iar apoi dispare în ceaţă. Intrigat de aparenta supravieţuire a Emeliei, Holmes hotărăşte să preia cazul.

La morgă, ei sunt informaţi de doctorul care a făcut autopsia că femeia care s-a sinucis, cea care l-a omorât pe soţul ei şi cadavrul de pe masa din faţa lor au fost identificate ca Emelia Ricoletti. Descurajat, Holmes începe să îşi piardă interesul faţă de caz. Însă atunci când mireasa se întoarce şi ucide alţi oameni, el deduce că există cineva care copiază crimele miresei. Câteva luni mai târziu, fratele lui Holmes îi aduce acestuia în atenţie un nou caz: soţul lui Lady Carmichael a primit o ameninţare cu moartea şi Holmes cu Watson încep să se ocupe de caz.

Categorie: Crima | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Abominable Bride online subtitr, The Abominable Bride, benedict cumberbatch, Martin Freeman, The Abominable Bride film online
Vizualizări: 2109 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar