menu
person

The Ministers (2009)
[ · Captură ecran ]2010-05-22, 3:54 PM
Filmul spune povestea unei femei-detectiv al NYPD, care vrea sa se razbune pe cei care i-au ucis tatal cu 13 ani in urma. Tot ce au lasat criminalii la locul crimei a fost un pamflet care facea trimitere la un grup religios care se autointitulasera The Ministers. In momentul in care aceasta secta incepe iar sa ucida, dupa o pauza de mai bine de zece ani, i se interzice sa ia parte la investigatie si sa se implice in orice fel. Insa ceea ce nu stie este ca se ataseaza romantic de unul dintre membrii sectei. Astfel ca viata ei se complica periculos de mult.


Filmul spune povestea unei femei-detectiv al NYPD, care vrea sa se razbune pe cei care i-au ucis tatal cu 13 ani in urma. Tot ce au lasat criminalii la locul crimei a fost un pamflet care facea trimitere la un grup religios care se autointitulasera The Ministers.

In momentul in care aceasta secta incepe iar sa ucida, dupa o pauza de mai bine de zece ani, i se interzice sa ia parte la investigatie si sa se implice in orice fel. Insa ceea ce nu stie este ca se ataseaza romantic de unul dintre membrii sectei. Astfel ca viata ei se complica periculos de mult.
Categorie: Crima | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: filme de aventura, filme noi, The Ministers (2009), filme de actiune, filme de comedie, filme 2009, filme online, filme de horror, cinema, filme gratis
Vizualizări: 2369 | Descărcări: 0 | Evaluare: 2.8/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar