menu
person

Fighter Pilot: Operation Red Flag (2004)
[ · Captură ecran ]2012-10-02, 1:25 AM
De mic copil John Stratton a vrut să devină pilot de vânătoare exact ca bunicul său. La şcoala de pilotaj a reuşit să zboare cu cel mai puternic avion de vânătoare construit vreodată, F 15 Eagles. Ulterior, la baza aeriană Nellis din Nevada, s-au adunat 128 de avioane din 6 ţări pentru a efectua cel mai mare exerciţiu militar din lume denumit ” Operaţiunea Red Flag ”, unde va avea loc un război aerian simulat în care avioanele şi piloţii îşi vor demonstra măiestria pe parcursul a două săptămâni, acesta fiind ultimul pas înainte de a intra în luptele reale. O adevărată flotă aeriană este pusă în mişcare, avioanele Tornado venite din Germania, F 15 Eagles americane, F 18 Hornet canadiene şi Harrier-urile englezeşti, ca să amintim doar câteva, ajutate de bombardiere de tipul B 1, B 2, F 117 Stealth precum şi de aparate de zbor de tipul U 2, Awacs, A 10 şi C 70, vor trebui să înfrunte pe cei mai buni piloţi militari americani aflaţi în aşa zisa tabără adversă dotată cu nu mai puţin celebrele avioane de luptă F 16 .
filme online gratis documentareDe mic copil John Stratton a vrut să devină pilot de vânătoare exact ca bunicul său. La şcoala de pilotaj a reuşit să zboare cu cel mai puternic avion de vânătoare construit vreodată, F 15 Eagles. Ulterior, la baza aeriană Nellis din Nevada, s-au adunat 128 de avioane din 6 ţări pentru a efectua cel mai mare exerciţiu militar din lume denumit ” Operaţiunea Red Flag ”, unde va avea loc un război aerian simulat în care avioanele şi piloţii îşi vor demonstra măiestria pe parcursul a două săptămâni, acesta fiind ultimul pas înainte de a intra în luptele reale. O adevărată flotă aeriană este pusă în mişcare, avioanele Tornado venite din Germania, F 15 Eagles americane, F 18 Hornet canadiene şi Harrier-urile englezeşti, ca să amintim doar câteva, ajutate de bombardiere de tipul B 1, B 2, F 117 Stealth precum şi de aparate de zbor de tipul U 2, Awacs, A 10 şi C 70, vor trebui să înfrunte pe cei mai buni piloţi militari americani aflaţi în aşa zisa tabără adversă dotată cu nu mai puţin celebrele avioane de luptă F 16 .
filme online gratis documentare

Categorie: Documentar | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Fighter Pilot: Operation Red Flag (, Fighter Pilot, filme online gratis documentare, Operation Red Flag (2004)
Vizualizări: 13194 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.7/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar