menu
person

Flying Monsters 3D with David Attenborough (2011)
[ · Captură ecran ]2012-02-27, 4:15 AM
De mii de ani, oamenii au crezut că au existat monştri care zboară o dată. Dar oare ele există cu adevărat dincolo de coşmarurile noastre? 220 de milioane de ani în urmă, dinozaurii au început dominaţia lor de pe Pamant. Dar un alt grup de reptile a fost pe cale de a face un salt extraordinar: Pterosaurs au fost luati de control al cerului.Povestea de cum şi de ce aceste creaturi misterioase au la aer este mai fantastic decât orice ficţiune. În Flying Monsters 3D, David Attenborough naturalist lumi conduce, îşi propune să descopere adevărul despre Pterosaurs enigmatice, ale căror wingspans de până la 40 de metri au fost egale cu cea a unui avion modern de jet de zi.

Vizioneaza film gratis hd Flying Monsters 3D with David Attenborough (2011) online Subtitrat!

De mii de ani, oamenii au crezut că au existat monştri care zboară o dată. Dar oare ele există cu adevărat dincolo de coşmarurile noastre? 220 de milioane de ani în urmă, dinozaurii au început dominaţia lor de pe Pamant. Dar un alt grup de reptile a fost pe cale de a face un salt extraordinar: Pterosaurs au fost luati de control al cerului.Povestea de cum şi de ce aceste creaturi misterioase au la aer este mai fantastic decât orice ficţiune. În Flying Monsters 3D, David Attenborough naturalist lumi conduce, îşi propune să descopere adevărul despre Pterosaurs enigmatice, ale căror wingspans de până la 40 de metri au fost egale cu cea a unui avion modern de jet de zi. Attenborough lucreaza cu oameni de stiinta pentru a intelege povestea incredibila a evoluţiei Pterosaurs, o poveste care se desfăşoară în aceste locuri uimitoare precum New Mexico, Coasta de Jurasic de Lyme Regis în Marea Britanie, un vechi aterizare site-ul pterosaur în sudul Franţei şi o groapă în fosile Germania, unde in apropiere de exemplare perfecte pterosaur au fost găsite. Întrebarea centrală şi una dintre cele mai mari mistere ale paleontologiei este: cum şi de ce a Pterosaurs zbura? Cum a şopârle dimensiunea de girafe sfideze gravitatia si urca prin cer preistorice? Condus de informaţiile pe care le găseşte ca el încearcă să răspundă la aceste întrebări, Attenborough începe să descopere o de Ştiinţe mai durabile mistere, descoperă că minunea de zbor pterosaur are ecouri evolutive care răsuna chiar şi astăzi. Flying Filme 3D este un film inovator care utilizează tehnologie de vârf şi 3D CGI pentru a aduce povestea de monştri gigantici care zboară şi lumea lor preistoric la viaţă. Publicul de toate vârstele vor fi în veneraţie ca acestea intră în lume şi experienţă, ca niciodată înainte, monştri REAL zburătoare în 3D.

Vizioneaza film gratis hd Flying Monsters 3D with David Attenborough (2011) online Subtitrat!


Flying Monsters 3D with David Atten, Flying Monsters 3D with David Atten, film online subtitrat Flying Monste
Server:1
Categorie: Documentar | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Flying Monsters 3D with David Atten, film online subtitrat Flying Monste
Vizualizări: 2190 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar