menu
person

Black Swan (2010) - LEBADA NEAGRA 5jaI1XOB-bs
[ · Captură ecran ]2016-01-18, 10:10 PM

Urmăreşte online filmul Black Swan 2010 (Lebăda Neagră), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3


Ai urmarit Black Swan 2010 online subtitrat, Black Swan online gratis subtitrat, Black Swan online subtitrat in limba romana pe Analysis.uCoz.com.

Black Swan 2010 online subtitrat este un film regizat de talentatul Darren Aronofsky. Black Swan (2010) online gratis a castigat un premiu oscar in 2010 pentru ce mai buna actrita intr-un rol principal


Povestea filmului Black Swan 2010 online subtitrat este legata de o tanara dansatoare la o scoala de balet din New York. Datorita talentului ei, devotamentului fata de aceasta arta o pun printre primele candidate la primirea rolului de prima-balerina in spectacolul "Lacul lebedelor". Directorul Thomas Leroy o rasplateste pentru munca depusa si ii ofera Ninei acest rol in Black Swan 2010 online subtitrat in romana. Nina pe cat de bucuroasa devine pe atat de coplesita, fiind foarte aproape de a ceda, mama ei contribuind la acest lucru. Totul se schimba atunci cand Lily o alta balerina frumoasa apare in Black Swan 2010 online gratis subtitrat, ea parand alegerea perfecta pentru a interpreta rolul Lebedei Negre in acest film online Black Swan 2010 subtitrat. Nina juca perfect rolul Lebedei Albe, dar pe cel al Lebedei Negre nu reusea sa il joace perfect, astfel ea trebuind sa isi exploreze latura intunecata in Black Swan online subtitrat.


Mai jos veti gasi variantele pentru vizionare Black Swan 2010 online gratis subtitrat, la fel si trailer Black Swan online subtitrat in romana.

Black Swan 2010 (Lebăda Neagră), film online subtitrat în Română

Nina Sayers, o tânără dansatoare la o companie de balet prestigioasă din New York, locuieşte cu mama ei, Erica, şi ea fostă dansatoare, visează să devină o balerină perfectă. Compania se pregăteşte să deschidă sezonul cu Swan Lake (Lacul Lebedelor). Regizorul, Thomas Leroy, trebuie să caute o altă dansatoare principală după ce a forţat-o pe Beth Macintyre să se retragă. Leroy îşi doreşte ca aceeaşi balerină să interpreteze atât fragila şi inocenta Lebădă Albă cât şi pe cea geamănă, senzuală şi întunecată, Lebăda Neagră.

Nina se descurcă de minune la audiţii interpretând Lebăda Albă, însă întâmpină dificultăţi când vine vorba să transpună caracteristicile Lebedei Negre. Deşi performanţele ei din timpul audiţiilor n-au fost printre cele mai bune, ea îl abordează pe Thomas şi îi cere să-i mai ofere o şansă în privinţa rolului principal. El îi pune că este dansatoarea ideală pentru a interpreta Lebăda Albă, însă îi lipseşte pasiunea necesară pentru a o înfăţişa pe cea neagră. Când Thomas o sărută cu forţa, Nina arată o schimbare de caracter şi-l muşcă, iar asta îl convinge s-o aleagă drept Regina Lebădă.

După aceea, ea începe să vadă nişte întâmplări stranii, în timp ce Thomas devine tot mai critic cu ea din cauza dansului ei „frigid” şi o sfătuieşte să nu mai fie atât de perfecţionistă şi să se lase purtată de rol. El i-o dă exemplu pe Lily, o altă dansatoare din companie, despre care-i spune că-i lipseşte tehnica ei perfectă, dar are calitatea de-a nu avea inhibiţii, precum ea. În timp ce cele două tinere dansatoare îşi extind rivalitatea într-o prietenie bolnăvicioasă, Nina începe să-şi descopere partea întunecată, cu o inconştienţă care ameninţă s-o distrugă.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: drama, Thriller, Black Swan (2010) online, vizioneaza Black Swan (2010) online, Black Swan (2010), Mister, filme 2010
Vizualizări: 6272 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/13
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar