menu
person

Camel Spiders (2012)
[ · Captură ecran ]2012-04-09, 5:48 AM
Filmul Camel Spiders a fost lansat pe data de 27 martie 2012 de catre Anchor Bay Entertainment,filmul Camel Spiders (2012) il puteti viziona in mod gratuit pe filme hd online gratis subtitrat.
În timpul unei patrulări de rutină deşert,capul de unitate militară din SUA adica căpitanul Sturges (Krause) intra într-o ambuscadă de către insurgenţi. Doar atunci când părea să fie depasit numeric, atacul se opreste brusc ... şi le-ar-fi asasini sunt tarat afara de ceea ce o legătură nativ numeşte "diavolii de nisip." Rănit în luptă, Sturges câştigă un bilet de acasă la deserturi mult mai ospitaliere ale sud-vestul Statelor Unite. Readucerea unul dintre camarazii săi căzuţi, Sturges nu îşi dă seama că o pereche de paianjeni camila depozitate departe şi au acum acces la un mediu în care se pot reproduce la o rată exponenţială, în mod liber de vânătoare de pradă şi de frică de orice animal de pradă - inclusiv la om. Nici un loc nu este sigur, nimeni nu este dincolo de intepatura lor paralizanta. În final, un mic grup de luptători copioase sunt forţaţi să facă un Last Stand împotriva creaturi.Filmul Camel Spiders a fost lansat pe data de 27 martie 2012 de catre Anchor Bay Entertainment,filmul Camel Spiders (2012) il puteti viziona in mod gratuit pe filme hd online gratis subtitrat.
În timpul unei patrulări de rutină deşert,capul de unitate militară din SUA adica căpitanul Sturges (Krause) intra într-o ambuscadă de către insurgenţi. Doar atunci când părea să fie depasit numeric, atacul se opreste brusc ... şi le-ar-fi asasini sunt tarat afara de ceea ce o legătură nativ numeşte "diavolii de nisip." Rănit în luptă, Sturges câştigă un bilet de acasă la deserturi mult mai ospitaliere ale sud-vestul Statelor Unite. Readucerea unul dintre camarazii săi căzuţi, Sturges nu îşi dă seama că o pereche de paianjeni camila depozitate departe şi au acum acces la un mediu în care se pot reproduce la o rată exponenţială, în mod liber de vânătoare de pradă şi de frică de orice animal de pradă - inclusiv la om. Nici un loc nu este sigur, nimeni nu este dincolo de intepatura lor paralizanta. În final, un mic grup de luptători copioase sunt forţaţi să facă un Last Stand împotriva creaturi.

Server:1
Server:2
Categorie: Drama | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Camel Spiders (2012)
Vizualizări: 7003 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.6/12
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar