menu
person

Enter Nowhere (2011)
[ · Captură ecran ]2012-04-09, 9:55 AM
"Enter Nowhere", oferă o premisă foarte interesant şi o poftă de mâncare bună. Odată ce răsucirea este dezvăluita, totuşi, decât sunt capabili de a ghici cu uşurinţă ceea ce se intampla cu fiecare pas. O tânără femeie însărcinată şi soţul ei au probleme cu automobilul, în mijlocul pădurii. El merge pentru ajutor, dar ea se îngrijorează atunci când el nu se întoarce. Ea se întreabă în jurul valorii, a găsi o cabină în cazul în care un tânăr (Scott Eastwood) este sejurului. El este pierdut. Nu cu mult timp o alta femeie ajunge ... pierdut. Dar, fiecare dintre acestea cred că sunt pierdute în diferite zone ale ţării. Îmi place că filmul indie puţin ne ia pe o nouă aventură. Cele entorse vin, dar cele pe care le este descoperit, atunci toate celelalte destinate entorse au fost deja seama.
Vizioneaza filmul online Enter Nowhere (2011) gratis online subtitrat in limba romana."Enter Nowhere", oferă o premisă foarte interesant şi o poftă de mâncare bună. Odată ce răsucirea este dezvăluita, totuşi, decât sunt capabili de a ghici cu uşurinţă ceea ce se intampla cu fiecare pas. O tânără femeie însărcinată şi soţul ei au probleme cu automobilul, în mijlocul pădurii. El merge pentru ajutor, dar ea se îngrijorează atunci când el nu se întoarce. Ea se întreabă în jurul valorii, a găsi o cabină în cazul în care un tânăr (Scott Eastwood) este sejurului. El este pierdut. Nu cu mult timp o alta femeie ajunge ... pierdut. Dar, fiecare dintre acestea cred că sunt pierdute în diferite zone ale ţării. Îmi place că filmul indie puţin ne ia pe o nouă aventură. Cele entorse vin, dar cele pe care le este descoperit, atunci toate celelalte destinate entorse au fost deja seama.
Vizioneaza filmul online Enter Nowhere (2011) gratis online subtitrat in limba romana.

Server:1
Server:2
Categorie: Drama | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: filme drama, filme mister, Enter Nowhere (2011), filme groaza 2012, Filme Groaza
Vizualizări: 3209 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.9/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar