menu
person

Every Thing Will Be Fine 2015
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 9:55 PM
Every Thing Will Be Fine 2015, film online HD, subtitrat în Română
Every Thing Will Be Fine este o producţie germană regizată de Wim Wenders şi după un scenariu scris de Bjørn Olaf Johannessen.

Every Thing Will Be Fine 2015, film online HD, subtitrat în Română

Every Thing Will Be Fine este o producţie germană regizată de Wim Wenders şi după un scenariu scris de Bjørn Olaf Johannessen. Acesta este primul lung-metraj al lui Wenders după o pauză de şapte ani şi îi are în rolurile centrale pe James Franco, Charlotte Gainsbourg, Rachel McAdams şi Marie-Josée Croze. Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Berlin, ediţia 2015, iar apoi a avut parte de o lansare limitată în America în data de 4 decembrie, 2015, însă nu a fost deloc primit bine de critici, având parte de-o mulţime de recenzii negative.

Tânărul scriitor Tomas (James Franco) se află într-un impas şi îşi petrece mult timp discutând la telefon cu iubita lui Sara (Rachel McAdams). Conducând prin viscol, el este distras şi are parte de un accident. El este uşurat să descopere un copil teafăr şi nevătămat, dar foarte speriat, la câţiva centimetri de maşina lui, aşa că îl conduce pe băiat către o casă de fermă din apropiere. Acesta pare că se dădea cu sania de pe un deal din zonă şi a apărut în calea sa.

De îndată ce ajung la casă, emoţia creşte atunci când în pragul uşii apare mama băiatului, Kate (Charlotte Gainsbourg). Aproape că nu există dialog între ei, doar tensiune şi amărăciune. În urma acestui incident, în ciuda faptului că s-a sfârşit fericit până la urmă, Tomas rămâne traumatizat şi ajunge pe patul de spital după ce, aşa cum deduce Sara, a încercat să se sinucidă.

Urmăreşte online filmul Every Thing Will Be Fine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Every Thing Will Be Fine 2015
Vizualizări: 806 | Descărcări: 0 | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar