menu
person

In Darkness (2011)
[ · Captură ecran ]2012-05-21, 1:25 PM
Filmul online In Darkness (2011) online gratis subtitrat face parte din categoriile filme drama si filme razboi.
E al doilea Război Mondial, iar în Polonia evreii sunt persecutaţi şi căutaţi de germanii nazişti pentru a fi exterminaţi. Polonezul Leopold Soha din oraşul Lvov îşi riscă viaţa pentru a salva un grup de oameni de la moarte sigură. La început, Leopold, care e un hoţ şi un tâlhar, deci nici pe departe cea mai altruistă persoană, e interesat doar de binele lui propriu şi le vinde evreilor persecutaţii provizii furate de la stat. El lucrează la canalizarea oraşului Lvov, aşa că ştie toate tunelele şi intrările şi ieşirile pe de rost. Astfel, ajunge să fie cel care ascunde timp de 14 luni un grup de fugari evrei în sistemul de canalizare a oraşului ocupat de nazişti. Filmul e bazat pe întâmplările reale din viaţa polonezului Leopold Soha.Filmul online In Darkness (2011) online gratis subtitrat face parte din categoriile filme drama si filme razboi.
E al doilea Război Mondial, iar în Polonia evreii sunt persecutaţi şi căutaţi de germanii nazişti pentru a fi exterminaţi. Polonezul Leopold Soha din oraşul Lvov îşi riscă viaţa pentru a salva un grup de oameni de la moarte sigură. La început, Leopold, care e un hoţ şi un tâlhar, deci nici pe departe cea mai altruistă persoană, e interesat doar de binele lui propriu şi le vinde evreilor persecutaţii provizii furate de la stat. El lucrează la canalizarea oraşului Lvov, aşa că ştie toate tunelele şi intrările şi ieşirile pe de rost. Astfel, ajunge să fie cel care ascunde timp de 14 luni un grup de fugari evrei în sistemul de canalizare a oraşului ocupat de nazişti. Filmul e bazat pe întâmplările reale din viaţa polonezului Leopold Soha.

Server:1 Part:1
Part:2
Server:2 Part:1
Part:2
Categorie: Drama | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: IN DARKNESS (2011) online cu subtit, IN DARKNESS (2011) online, IN DARKNESS (2011) online gratis, IN DARKNESS (2011) film online grat
Vizualizări: 7370 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.9/11
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar