menu
person

Incendies - Incendii (2010)
[ · Captură ecran ]2011-09-01, 8:53 PM
Jeanne şi fratele ei geamăn Simon, trăiesc în Montreal şi află abia la moartea mamei cine le e tatăl şi unde trăieşte şi că mai au şi un frate de care nu au ştiut nimic. Mama le-a lăsat două scrisori, pe care gemenii le primesc de la un asistent social. În scrisori, femeia le cere să meargă să-şi găsească familia. Jeanne e rugată să livreze scrisoarea primită tatălui pe care nu l-a văzut niciodată, iar Simon e instruit să plece în căutarea fratelui....Jeanne şi fratele ei geamăn Simon, trăiesc în Montreal şi află abia la moartea mamei cine le e tatăl şi unde trăieşte şi că mai au şi un frate de care nu au ştiut nimic. Mama le-a lăsat două scrisori, pe care gemenii le primesc de la un asistent social. În scrisori, femeia le cere să meargă să-şi găsească familia. Jeanne e rugată să livreze scrisoarea primită tatălui pe care nu l-a văzut niciodată, iar Simon e instruit să plece în căutarea fratelui.

Cea care pleacă prima spre Orientul Mijlociu e Jeanne, iar prin călătoria ei descoperim viaţa mamei, Nawal. Nawal s-a născut creştină, dar s-a îndrăgostit de un musulman. Relaţia lor era imposibilă în acea perioadă şi în locul unde se aflau, aşa că Nawal a ajuns să facă lucruri la care nici nu s-ar fi gândit. Odiseea gemenilor va fi sufletească, religioasă şi politică. Filmul face un adevărat tur de forţă în a demonstra că ura bazată pe apartenenţa la o altă reliegie este fără temei.

Drama de limbă franceză și arabă a lui Denis Villeneuve a fost propusă la Oscar după ce a câştigat marele premiu la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto din 2010.Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Incendies - Incendii (2010), Filme Online Subt, Filme Online Cu Vandamme, Filme Online Razboi Incendies, Filme Online Incendies, Film Incendies Online
Vizualizări: 4950 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.7/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar