menu
person

Rats xTXDR9HJDzM
[ · Captură ecran ]2011-04-07, 4:22 PM
Zidurile spitalului de boli mintale Brookdale, au gazduit in trecut detinuti periculosi, fiind recunoscuta una dintre cele mai infricosatoare inchisori ale timpului. Acum aceste ziduri adapostesc tot felul de oameni incercati de soarta, atinsi de boli care le-au afectat creierul si personalitatea: schizofrenici, maniaco-depresivi, paranoici… De asemenea, spitalul Brookdale, este un camin temporar pentru Samantha-Jennifer Lawrence (Sara Downing), o tanara internata in acest spital de catre parintii sai imediat dupa o tentativa de suicid. Inca devastata de moartea fratelui sau, Jennifer se lasa ajutata de medicul Winslow si spera sa-si revina cat mai repede cu putinta. 
Curand insa, Jennifer va fi si mai debusolata, deoarece niste zgomote extrem de ciudate razbat in fiecare noapte din peretii zidurilor spitalului, iar cativa pacienti dispar fara urma. 
Jennifer este tot mai convinsa ca acest loc ascunde mistere terifiante, insa se teme sa-si exprime parerile de teama sa nu se creada ca boala ei s-a agravat. Parintii si prietenul ei (Scott) observa toate aceste schimbara si sunt tot mai ingrijorati de soarta ei. Fiecare noapte este pentru Jennifer un adevarat cosmar si nu putine sunt momentele in care se intreaba daca ceea ce aude este real sau a innebunit de-a binelea? Paralizata de frica, Jennifer incearca sa-i convinga pe cei din jurul sau ca zgomotele infricosatoare care penetreaza zidurile sunt produse de niste sobolani uriasi care nu se hranesc cu nimic altceva decat pacientii disparuti. Situatia devine extrem de tensionanta in momentul in care Jennifer se trezeste langa trupul inert, plin de sange al unui coleg de salon. Jennifer este mutata intr-o alta incapere de unde reuseste insa sa fuga. Curand se trezeste alergand innebunita prin intunecatele tuneluri subterane unde salasluiesc oribile creaturi ucigase. Jennifer realizeaza ca imensii sobolani au invadat cladirea si toata lumea este in mare pericol. 
Sosit in vizita, Scott afla ca Jennifer a disparut, si impreuna cu citiva medici, pleaca in cautarea ei, nestiind ca in scurt timp sobolanii vor fi pe urmele lor. In cele din urma Jennifer si Scott se intilnesc si va avea loc o lupta pe viata si pe moarte.
Categorie: Drama | Adăugat de: ghiunei6526
Vizualizări: 3727 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar