menu
person

Silent Hill (2006)
[ · Captură ecran ]2011-09-13, 9:33 PM
Sharon este o fetita care are probleme cu somnambulismul. In transele ei mentioneaza un nume: Silent Hill!
Mama sa Rose pleaca spre aceasta localitate pentru a gasi raspunsuri ale starii fetitei sale. Acest orasel a fost evacuat din cauza unui incendiu cauzat de emiterei de gaze provocate de carbune, pericol inca iminent. Dupa un accident, Rose se trezeste intr-o alta dimensiune a localitatii, unde Sharon este disparuta. Urmarind o umbra a ceea ce Rose crede ca e silueta fetitei sale, ea este atrasa catre un grup terifiant care transforma tot ce ating!Sharon este o fetita care are probleme cu somnambulismul. In transele ei mentioneaza un nume: Silent Hill!
Mama sa Rose pleaca spre aceasta localitate pentru a gasi raspunsuri ale starii fetitei sale. Acest orasel a fost evacuat din cauza unui incendiu cauzat de emiterei de gaze provocate de carbune, pericol inca iminent. Dupa un accident, Rose se trezeste intr-o alta dimensiune a localitatii, unde Sharon este disparuta. Urmarind o umbra a ceea ce Rose crede ca e silueta fetitei sale, ea este atrasa catre un grup terifiant care transforma tot ce ating!

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Filme Online Subtitrate Silen, Filme Online Silent Hill, Silent Hill (2006), Silent Hill, Filme Online Horror Silent Hill, Film 2006 Silent Hill Online
Vizualizări: 3893 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.4/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar