menu
person

The Sisterhood of Night 2014 sd5yQ_Pyljo
[ · Captură ecran ]2016-01-11, 0:43 AM

Urmăreşte online filmul The Sisterhood of Night 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

The Sisterhood of Night 2014, film online HD, subtitrat în Română

În Kingston, New York, Emily Parris (Kara Hayward) hotărăşte să se răzbune pe colega ei de clasă, Mary Warren (Georgie Henley), pentru că i-a stricat o audiţie pentru o piesă de teatru. În timp ce Mary, obligată de profesoara de actorie, susţine propria ei audiţie, Emily îi fură telefonul acesteia şi publică toate mesajele sale pe un blog. Mary se răzbună pe Emily făcând-o târfă în faţa întregii şcoli şi acest gest atrage pedepse pentru amândouă dintre ele.

Mai târziu în acea noapte, Mary scrie pe contul personal de Facebook că va intra într-un fel de silenzio stampa, iar apoi îşi şterge toate conturile de pe reţelele sociale. În acest moment, Mary vine cu ideea de-a crea un grup de fete, iar primele membre recrutate să se alăture sunt Catherine Huang (Willa Cuthrell) şi Lavinia Hall (Olivia DeJonge). Împreună, ele ies noapte şi dispar în pădure unde îşi încep ritualurile. Pe parcursul unui an şcolar, grupul a căpătat o faimă extraordinară printre fete, chiar dacă nimeni din exterior nu ştie exact ce se petrece în cadrul său din cauza jurământului de tăcere depus.

Emily îşi doreşte foarte mult să facă parte din acest grup, însă fiecare membră trebuie să fie aleasă de Mary, iar când o fată pe nume Hilda este aleasă în detrimentul ei, ea alege să falsifice un bilet de intrare şi o urmăreşte pe fată pentru a descoperi locul de întâlnire al grupului şi a spiona pentru a vedea ce se întâmplă în timpul ritualurilor. După aceea, Emily dă fuga acasă pentru a scrie pe blog tot ce a văzut şi auzit, iar fetele sunt forţate să renunţe la jurământul de tăcere.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Kara Hayward, The Sisterhood of Night film online, Willa Cuthrell, The Sisterhood of Night online subt, The Sisterhood of Night, Georgie Henley
Vizualizări: 2302 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar