menu
person

Training Day - Zi de instrucţie gKTVQPOH8ZA
[ · Captură ecran ]2015-01-26, 10:55 PM

Urmăreşte online filmul Training Day – Zi de instrucţie 2001, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Training Day – Zi de instrucţie 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul prezintă o zi din viaţa ofiţerului de poliţie al Departamentului din Los Angeles, Jake Hoyt (Ethan Hawke), care este programat să fie evaluat de Detectivul Wyatt „Alonzo” Becker (Denzel Washington), un ofiţer antidrog decorat din cadrul LAPD. În maşina lui Alonzo, cei doi observă o adolescentă ce face parte din gruparea Mara Salvatrucha făcând trafic de droguri în parc. Alonzo îi confiscă drogurile şi îi spune lui Jake să tragă un fum din marijuana. Jake refuză, dar Alonzo îi pune pistolul la cap şi îi spune că dacă nu va folosi droguri ar putea fi ucis de către traficanţii de pe străzi.

Jake cedează şi fumează marijuana, dar la scurt timp după aceea, Alonzo îi spune că marijuana respectivă a fost combinată cu fenciclidină. În timp ce mergeau cu maşina, Jake observa o studentă fiind agresată sexual şi intervine pentru a o ajuta, însă Alonzo refuză să raporteze incidentul spunând că fata este verişoara unui membru al găştii şi vor căuta ei atacatorul pentru a-l pune la punct. Mai târziu, cei doi sunt abordaţi de un traficant de droguri pe nume Blue, aflat în scaun cu rotile, care îi suspectează că sunt poliţişti. El încearcă să fugă apoi, dar este prins cu usurinţă de Jake şi Alonzo, care găsesc asupra lui droguri şi o armă încărcată.

Pentru a nu fi arestat, Blue le oferă numele cuiva mai important – Sandman. Ei află că Sandman este încarcerat deja şi merg la el acasă în Watts, Los Angeles. Alonzo întârzie de mai multe ori să îi ofere soţiei lui Sandman mandatul de percheziţie fals, care reprezintă, de fapt, o acoperire pentru el ca să fure bani. Când femeia realizează că a fost jefuită, ea apeleaza la membrii găştii din vecinătate şi se porneşte un schimb de focuri. Reuşind cu greu să scape, Jake obiectează vehement asupra acţiunilor lui Alonzo şi încep frecuşurile între ei.

Categorie: Drama | Adăugat de: spawn
Vizualizări: 2241 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar