menu
person

Walk The Line (2005) GsvZGwd8vrI
[ · Captură ecran ]2015-08-30, 3:00 AM

Urmărește online filmul Walk The Line 2005 (Povestea lui Johnny Cash), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Povestea lui Johnny Cash incepe cu o copilarie nefericita, in care tatal sau l-ar fi vrut mort in locul fratelui sau mai mare, decedat in urma unui accident pe cand taia lemne. JR, cum era numit in copilarie, era alintat doar de mama lui, care l-a si invatat numeroase cantece religioase. Dupa multe cautari, JR nimereste la u studio de inregistrari si, dupa ce nu impresioneaza cu un cantec gospel, reuseste sa se impuna cu o compozitie prorpie. Inregistrarea primului disc ii va aduce repede succesul la radio si incep nesfarsitele turnee. Nu dureaza mult si Johnny decide sa renunte la prima sotie, indragostindu-se de June Carter, la randul ei o apreciata cantareata. Muzica de calitate, dar si multe alte preocupari ii vor unii pe cei doi si ii va face sa treaca peste numeroase tentatii si incercari. Nu vor lipsi complicatiile datorate drogurilor, alcoolului, momentele de deprimare si , amai ales lipsa de incredere in prorpia valoare. Dar June reuseste sa-l convinga pe John ca are valoare si ii da ideea de a si-o dovedi printr-un concert live intr-un penitenciar de maxima securitate la Folsom. Imensul succes il va face sa reia calea cea buna?

Walk The Line 2005 (Povestea lui Johnny Cash), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1944, Johnny Cash (Joaquin Phoenix), cunoscut pe vremea aia doar ca J.R., îşi trăieşte copilăria la o fermă din Dyess, Arkansas. El este cunoscut pentru talentul său în muzică, în timp ce fratele lui, Jack (Lucas Till), învaţă pentru a deveni un pastor. În timp ce el este la pescuit, fratele lui munceşte pentru un vecin şi are parte de un accident foarte grav care-i provoacă răni fatale. Relaţia şi aşa rece dintre el şi tatăl lui, Ray (Robert Patrick), devine mult mai dificilă după moartea lui Jack.

În 1950, R.J. se înrolează în Aviaţa Americană sub numele de Johnny Cash şi este trimis în Germania de Vest. El îşi cumpără apoi o chitară şi în 1952 îşi găseşte alinare în cântecele pe care le compune, unul dintre ele fiind celebrul Folsom Prison Blues. După ce îşi termină stagiul militar, Cash se întoare în Statele Unite ale Americii şi se căsătoreşte cu iubita lui Vivian Liberto (Ginnifer Goodwin). Cei doi se mută la Memphis, Tennessee, unde Cash lucrează ca vânzător ambulant pentru a-şi susţine familia ai cărei membri încep să crească.

Într-o zi, el trece pe lângă o casă de discuri şi îi vine ideea de-a forma o trupă muzicală care să abordeze genul gospel. Trupa nou-formată dă apoi o probă pentru Sam Phillips (Dallas Roberts), patronul casei de discuri Sun Records, şi îl încântă atât de tare cu melodia „Folsom Prison Blues” încât le oferă imediat un contract. Formaţia începe să pornescă în turneu sub numele de „Johnny Cash şi Tennessee Two”, iar în timpul acestui turneu el se întâlneşte cu o altă cântăreaţă, June Carter (Reese Witherspoon), de care se îndrăgosteşte lulea.

Categorie: Drama | Adăugat de: Owner | Tag-uri: Walk The Line (2005)
Vizualizări: 5730 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar