menu
person

War Horse (2011) - Calul de lupta JPNyNr2Kp4w
[ · Captură ecran ]2015-01-25, 1:20 PM

Urmăreşte online filmul War Horse 2011 (Calul de Luptă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3


Separati de razboi. Testati de batalie. Uniti de prietenie. Actori: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup, David Thewlis

Vizioneaza film gratis hd War Horse (2011) - Calul de lupta online Subtitrat!

La fel ca Hachiko, şi acest film tratează legătura emoţională foarte intensă ce poate avea loc între un om şi un animal – de această dată fiind vorba despre un cal, adevăratul cel mai bun prieten al omului. În anul 1914, un fermier merge la târg pentru a cumpăra un cal puternic pe care să îl foloseacă la aratul ogorului, însă odată ajuns acolo se întâlneşte cu un mai vechi rival care pusese ochii pe un cârlan pur sânge nărăvaş.

Dată fiind rivalitatea dintre cei doi, fermierul nostru licitează toţi banii pe acest cârlan, iar când vine cu el acasă soţia lui face o criză de nervi că a aruncat toţi banii pe un cal inutil. Totuşi, fiul lor Albert se îndrăgosteşte pe loc de cal şi îl numeşte Joey. Acesta promite că dacă-l vor păstra, se va ocupa personal de îmblânzitul lui şi va fi capabil să are ogorul. În scurt timp, cei doi – omul şi animalul – devin inseparabili.

Din cauza secetei care le-a afectat recolta, tatăl lui Albert este nevoit să vândă calul pentru a face rost de bani, astfel că îl vinde pe Joey Armatei Britanice pentru a fi folosit în război, pe câmpul de luptă. Albert este devastat de faptul că i-a fost vândut calul şi nu poate accepta acest lucru, însă cel care l-a cumpărat îi promite că va avea mare grijă de el şi că-i va trimite din când în când o poză cu el şi calul.

Într-o zi, însă, primeşte vestea că cel care cumpărase calul a fost ucis în luptă şi, cel mai probabil, calul fusese şi el ucis. Inima lui Albert este din nou sfâşiată, dar este convins că Joey încă trăieşte aşa că se înrolează în armată cu intenţia şi speranţa că-şi va regăsi calul. După ce trec amândoi printr-un război pentru a se regăsi, într-un final acest lucru se întâmplă, dar problemele încă nu se termină, pentru că Joey încă este proprietatea armatei, iar Albert nu are banii necesari să-l răscumpere.

Categorie: Drama | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Calul de lupta, War Horse (2011)
Vizualizări: 6961 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.4/10
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar