menu
person

Do-Over (2006)
[ · Captură ecran ]2010-05-23, 0:22 AM
Kevin isi viziteaza fosta sotie, Jill si fiul lor, Ben la casa parintilor acesteia din Oakville. Ajunge cu intarziere iar pe ultima suta de metri in Ajunul Craciunului, Kevin i-a cumparat fiului sau un cadou. El este nepoliticos in relatia cu fostii socrii si cu noul prieten al fostei sotii. Singurul care se bucura enorm de prezenta lui este fiul sau care dupa isi pune dorinta in timpul mesei ca in fiecare zi sa fie Craciun pentru a-i avea langa el pe ambii parinti. Surpriza lui Kevin este a doua zi cand se trezeste in fata casei fostilor socrii, retraind ziua care abia se incheiase, el fiind singurul care constientiza ca ziua care a trecut se repeta… si se repeta … In fiecare zi incearca sa se comporte diferit, isi foloseste amintirile ca arma impotriva noului iubit pe care fosta sotie il are. Aceasta experienta il face sa devina insa o alta persoanasi totul datorita unui miracol de Craciun.

Kevin isi viziteaza fosta sotie, Jill si fiul lor, Ben la casa parintilor acesteia din Oakville. Ajunge cu intarziere iar pe ultima suta de metri in Ajunul Craciunului, Kevin i-a cumparat fiului sau un cadou. El este nepoliticos in relatia cu fostii socrii si cu noul prieten al fostei sotii. Singurul care se bucura enorm de prezenta lui este fiul sau care dupa isi pune dorinta in timpul mesei ca in fiecare zi sa fie Craciun pentru a-i avea langa el pe ambii parinti. Surpriza lui Kevin este a doua zi cand se trezeste in fata casei fostilor socrii, retraind ziua care abia se incheiase, el fiind singurul care constientiza ca ziua care a trecut se repeta… si se repeta …  In fiecare zi incearca sa se comporte diferit, isi foloseste amintirile ca arma impotriva noului iubit pe care fosta sotie il are. Aceasta experienta il face sa devina insa o alta persoanasi totul datorita unui miracol de Craciun.

Categorie: Familie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: videoclipuri dance, Do-Over (2006), filme online gratis, cele mai tari filme online, selectie de filme online, filme online cu subtitrare
Vizualizări: 1848 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar