menu
person

Guess Who - Ia ghici, cine? 2005
[ · Captură ecran ]2011-09-06, 7:33 AM
Percy Jones este un functionar de banca suspicios, care locuieste impreuna cu sotia lui Marylin intr-un orasel din New Jersey si este exagerat de protector atunci cand vine vorba despre viitorul frumoasei si inteligentei sale fiice Theresa, nici unul dintre barbatii cu care s-a intalnit anterior aceasta nefiind suficient de bun pentru ea in ochii intransigentului tata. Atunci cand Percy si Marylin planuiesc sa organizeze o petrecere cu ocazia implinirii a 25 de ani de casatorie si sa isi reinnoiesca juramintele maritale, Theresa il aduce pentru prima data acasa pe noul ei iubit Simon Green, fara sa le spuna parintilor ei ca s-a logodit...Percy Jones este un functionar de banca suspicios, care locuieste impreuna cu sotia lui Marylin intr-un orasel din New Jersey si este exagerat de protector atunci cand vine vorba despre viitorul frumoasei si inteligentei sale fiice Theresa, nici unul dintre barbatii cu care s-a intalnit anterior aceasta nefiind suficient de bun pentru ea in ochii intransigentului tata. Atunci cand Percy si Marylin planuiesc sa organizeze o petrecere cu ocazia implinirii a 25 de ani de casatorie si sa isi reinnoiesca juramintele maritale, Theresa il aduce pentru prima data acasa pe noul ei iubit Simon Green, fara sa le spuna parintilor ei ca s-a logodit.

Percy Jones ramane inmarmurit atunci cand constata ca viitorul sot al fetei sale este alb, in vreme ce familia Jones este compusa din persoane de culoare, motiv pentru care il detesta pe Simon din primul moment si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l desparti de Theresa. Desi la o cercetare sumara Simon Green pare un broker de succes pe Wall Street, cu un cont substantial in banca si cu un viitor stralucit in fata, Percy Jones afla ca baiatul si-a pierdut recent locul de munca si ca nu i-a marturisit adevarul Theresei. Intr-o atmosfera familiala tensionata, marcata de certuri si neincredere, va mai exista vreun schimb de juraminte intre cele doua perechi de protagonisti?


Categorie: Familie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: 2005, Guess Who - Ia ghici, Ia ghici, Ashton Kutcher, filme comedie, Bernie Mac, cine?, filme 2005, cine? 2005, Guess Who
Vizualizări: 2910 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar