menu
person

Shorts (2009)
[ · Captură ecran ]2010-05-23, 0:35 AM
Toe Thompson este un baiat in varsta de 11 ani, care locuieste impreuna cu parintii lui in Black Falls si isi doreste cu ardoare sa aiba un grup de prieteni cu care sa se joace. Mama si tatal copilului lucreaza la fel ca majoritatea concitadinilor lor la compania Black Box Unlimited Worldwide Industries Incorporated a domnului Black, care nu le ofera nimic altceva decat un loc de munca si o sursa de venit. Existenta banala a lui Toe Thompson se schimba radical atunci cand este lovit in cap de o piatra misterioasa in culorile curcubeului ce cade din cer, care are proprietatea de a indeplini dorintele tuturor acelora care o tin in mana. ...


Toe Thompson este un baiat in varsta de 11 ani, care locuieste impreuna cu parintii lui in Black Falls si isi doreste cu ardoare sa aiba un grup de prieteni cu care sa se joace. Mama si tatal copilului lucreaza la fel ca majoritatea concitadinilor lor la compania Black Box Unlimited Worldwide Industries Incorporated a domnului Black, care nu le ofera nimic altceva decat un loc de munca si o sursa de venit. Existenta banala a lui Toe Thompson se schimba radical atunci cand este lovit in cap de o piatra misterioasa in culorile curcubeului ce cade din cer, care are proprietatea de a indeplini dorintele tuturor acelora care o tin in mana. In curand, locuitorii din Black Falls incep sa abuzeze de puterile pietrei magice si, dorindu-si lucruri din ce in ce mai fanteziste, abat asupra orasului armate de crocodili, animale preistorice, monstri sau alieni sositi in nave spatiale minuscule.
Categorie: Familie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: cele mai tari filme online, videoclipuri dance, filme online gratis, selectie de filme online, filme online cu subtitrare, Shorts (2009)
Vizualizări: 2619 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar