menu
person

Revelation (2001)
[ · Captură ecran ]2010-05-23, 2:16 AM
Cu mult timp în urmã, un mestesugar a creat o micã cutie cu peretii gravati cu simboluri, care va deveni cunoscutã sub numele de Loculus. Timp de secole, fortele binelui si ale rãului si-au disputat aceastã relicvã, care oferea puteri nebãnuite posesorului. In secolul XIII, un alchimist evreu care a încercat sã dezlege misterul sipetului, este ucis de un individ care se recomanda Marele Maestru. In secolul XVIII un cunoscut membru al masoneriei Cavalerilor Templieri, Isaac Newton, a încercat la rândul sãu sã dezlege enigma. Dar, cu mijloacele stiintei aflate în perioada de "copilãrie", Newton a realizat cã vor mai trece sute de ani de cercetare pânã când se va afla adevãrul. Dupã o absentã de sute de ani, nebunia cãutarii sipetului reapare în secolul nostru. ...
Film online gratis Revelation (2001)

Cu mult timp în urmã, un mestesugar a creat o micã cutie cu peretii gravati cu simboluri, care va deveni cunoscutã sub numele de Loculus. Timp de secole, fortele binelui si ale rãului si-au disputat aceastã relicvã, care oferea puteri nebãnuite posesorului. In secolul XIII, un alchimist evreu care a încercat sã dezlege misterul sipetului, este ucis de un individ care se recomanda Marele Maestru. In secolul XVIII un cunoscut membru al masoneriei Cavalerilor Templieri, Isaac Newton, a încercat la rândul sãu sã dezlege enigma. Dar, cu mijloacele stiintei aflate în perioada de "copilãrie", Newton a realizat cã vor mai trece sute de ani de cercetare pânã când se va afla adevãrul. Dupã o absentã de sute de ani, nebunia cãutarii sipetului reapare în secolul nostru. Asa începe povestea ultimei cãutari a lui Loculus, la care se înhamã Jake - un vrãjitor al computerelor, Mira - o alchimistã modernã si preotul Ray.
Categorie: Fantastic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: cele mai tari filme online, videoclipuri dance, filme online gratis, filme fa, selectie de filme online, filme online cu subtitrare, Revelation (2001)
Vizualizări: 3049 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar