menu
person

30 Days of Night: Dark Days (2010)
[ · Captură ecran ]2015-03-02, 0:41 AM

Urmăreşte online filmul 30 Days of Night 2007 (30 de zile de noapte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Aproape un an a trecut de cand populatia din Barrow, Alaska a fost decimata de un clan de vampiri , în timpul anualei perioade de 30 de zile de noapte. Terorizata de cosmaruri si bântuita de uciderea sotului ei, singura supravietuitoare , Stella , a încercat cu disperare sa prezinte oamenilor amenintarea reprezentata de vampiri . Atunci când în mod neasteptat, este recrutata de catre alte trei victime ale atacurilor vampirlor , Stella hotaraste sa se bucure de razbunare asupra lui Lillith, regina vampir responsabila pentru baia de sînge din Alaska. Acum, acesti vânatori de vampiri trebuie sa se aventureze în zona întunecoasa si periculoasa a LA-lui pentru a încerca sa opreasca raul salbatic care se pregateste sa loveasca din nou

30 Days of Night 2007 (30 de zile de noapte), film online DVDRip, subtitrat în Română

Oraşul Barrow, Alaska, se pregăteşte pentru perioada lui anuală de 30 de zile în care se produce noaptea polară care durează timp de o lună pe timpul iernii. Pe măsură ce oraşul se pregăteşte, un străin vine pe ţărm de pe o navă foarte mare. Odată ajuns la ţărm, el sabotează liniile de comunicaţii şi transport, distrugând orice mijloace prin care locuitorii ar putea să ia legătura cu lumea „de afară” sau să ajungă în vreun fel acolo. Şeriful oraşului, Eben Oleson, începe o investigaţie.

Eben află că fosta lui soţie, Stella Oleson, a ratat ultimul avion care ducea oamenii în alte părţi şi va fi nevoită să rămână aici pe toată durata celor 30 de zile. Cu toate că încearcă să se evite unul pe celălalt, atunci când Eben se confruntă cu străinul ea intervine şi îl ajută să-l imobilizeze şi să-l transporte. Ajunşi la refugiul unde trebuie să petreacă noaptea polară, străinul îi tachinează pe locuitorii de acolo spunându-le că moartea vine după ei.

Chiar în acele momente, creaturi necunoscute atacă centrul de telecomunicaţii şi energie electrică local, lăsând întregul oraş în beznă şi izolată de lume. Eben merge la centrul de telecomunicaţii şi face o descoperire macabră. Realizând că există un pericol extrem, Eben şi Stella merg prin oraş pentru a da de veste localnicilor să fie mult mai atenţi decât de obicei. Acest pericol se dovedeşte a fi o hoardă de vampiri condusă de un anume Marlow şi aceştia încep să atace pe orice prind în cale, măcelărind cea mai mare parte a localnicilor în timp ce supravieţuitorii se refugiază într-un restaurant.

Categorie: Groaza | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: filme noi, filme de comedie, filme gratis subititrate in limba r, filme online, filme seriale, filme indiene, 30 Days of Night: Dark Days (2010)
Vizualizări: 3865 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar