menu
person

Shutter rDOCQnoDwQE
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 11:25 PM

Vezi filmul online Shutter Island 2010, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3

Benjamin si Jane Shaw, un cuplu de tineri casatoriti din New York, intreprind o calatorie exotica in Japonia pentru a exploata o promitatoare oportunitate profesionala ce i s-a oferit sotului si anume aceea de a participa la o sesiune de fotografii de moda la Tokyo.
In toiul noptii, mergand cu masina pe un drum forestier intunecos, cei doi soti accidenteaza grav o tanara localnica care pare sa fi aparut din neant. Dupa ce isi revin din starea de inconstienta, Ben si Jane descopera consternati si ingroziti ca trupul victimei a disparut in mod misterios si ca nu exista nici o urma incriminatoare a producerii tragicului accident de automobil, drept pentru care isi continua drumul pana la destinatie si incearca sa se bucure de acest sejur in capitala Japoniei ca de veritabila luna de miere.Vizitand in scopuri turistice frumoasa metropola japoneza, Jane observa cateva aparitii stranii si terifiante, care se regasesc ulterior si in fotografiile pe care le developeaza. Totodata, aceleasi pete albe ce par a se asemana cu o forma omeneasca fara contur precis apar si pe fundalul fotografiilor de moda ale lui Ben, ceea ce ii duce cu gandul pe cei doi tineri americani la faptul ca spiritul care nu si-a gasit linistea al fetei ucise in acel accident rutier a venit sa ii bantuiasca si sa se razbune.

Şeriful Federal Teddy Daniels şi noul său partener Chuck Aule se duc la o instituţie condusă de guvern în care se află criminalii nebuni, situată pe Insula Shutter, în apropiere de Boston, deoarece s-a raportat dispariţia unuia dintre prizonieri. Daniels are şi el propriile sale motive pentru a merge acolo şi, de asemenea, are unele probleme personale. El este încă traumatizat de ceea ce a văzut atunci când unitatea sa militară a eliberat un lagăr de concentrare nazist la finalul Războiului şi este încă băntuit de mai recenta moarte a soţiei sale într-un incendiu. Directorul spitalului, Dr. John Cawley, îl tratează bine, dar ceilalţi nu-i întâmpină cu atâta căldura. Daniels vrea să afle în mod special ce se întâmplă într-un anume salon unde sunt ţinuţi cei mai periculoşi prizonieri.

Categorie: Groaza | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: MYSTERY, film subtitrat Shutter, Shutter, horror, Shutter film, film online Shutter, Thriller
Vizualizări: 11580 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar