menu
person

Sleepy Hollow (1999) - Legenda calaretului fara cap R6O4Himch7g
[ · Captură ecran ]2015-09-17, 7:33 PM

Urmăreşte online filmul Sleepy Hollow 1999 (Legenda călărețului fără cap), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Analysis.uCoz.Com va ofera Sleepy Hollow online gratis. In anul 1979 politia din New York il trimite pe Ichabod Crane in satucul Hudson Highlands. Detectivul trebuie sa investigheze o serie de crime macabre, victimele erau decapitate. Ajuns aici cu trusa de instrumente, satenii il informeaza ca ii vor fi nefolositoare, deoarece criminalul nu este din carne si sange, ci mai degraba un razboinic supranatural. Ichabod, va fi ajutat de un copil orfan sa dezlege misterul.

Sleepy Hollow 1999 (Legenda călărețului fără cap), film online HD, subtitrat în Română

Ichabod Crane (Johnny Depp) este un ofiţer de poliţie din New York-ul anului 1799 ce este pus în faţa încarcerării din cauza modului neobişnuit de-a face investigaţii şi favorizarea tehnicilor de investigaţie precum amprentele sau autopiile, ceea ce la vremea respectivă erau considerate nişte tehnici neortodoxe şi inutile. Pe 12 decembrie, 1799, Ichabod se duce în satul Sleepy Hollow, New York, ce a fost devastat de o serie de crime brutale în care victimele au fost descoperite decapitate. Ajuns acolo, Crane este avertizat de locuitorii mai bătrâni că acel asasin nu este un om în carne şi oase, ci este mai degrabă un mercenar nemuritor fără cap din timpul Războiului Revoluţionar American care călătoreşte noaptea pe calul său masiv în căutarea capului.

Crane începe investigaţia păstrând o doză foarte mare de scepticism în legătură cu elementele supranaturale din acest caz până în momentul când se întâlneşte el însuşi cu Călăreţul Fără Cap! Cazându-se în casa celei mai bogate familii din sat, Crane dezvoltă o afecţiune faţă de fiica acestora, Katrina (Christina Ricci), în timp ce este chinuit de coşmaruri cumplite în legătură cu tortura groaznică la care a fost supusă mama lui pe când el era copil.

Această atracţie începe să-l deranjeze pe Brom van Brunt (Casper Van Dien), un peţitor de-al Katrinei, care-l sperie pe Crane deghizându-se în Călăreţul Fără Cap. Mergând în pădurea Western alături de fiul celei de-a cincea victime a Călăreţului, Crane şi Katrina dau peste o peştera unei vrăjitoare retrasă care le dezvăluie locaţia „Copacului Morţilor”, care serveşte drept mormânt al Călăretului. Crane descoperă că pământul este afânat şi începe să sape acolo descoperând mai multe lucruri tulburătoare. El începe să creadă că există o conspiraţie care leagă toate acele crime între ele, că nu sunt aleatorii.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Legenda calaretului fara cap, Sleepy Hollow (1999)
Vizualizări: 8559 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.9/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar