menu
person

The Thing 2011
[ · Captură ecran ]2011-12-02, 11:29 AM
The Thing 2011 online subtitrat in romana, Filme horror online, filme de groaza, filme online gratis subtitrate si filme noi HD traduse in romana.
Kate Lloyd o tanara paleontoloaga din America de Nord soseste in Antartica la o statie de cercetare cu scopul de a se alatura in filmul The Thing 2011 online gratis unei echipe de oameni de stiinta ce veneau din Norvegia care, cercetand imprejurimile au descoperit sub gheata o nava spatiala in care se aflfa o creatura extraterestra congelata. In The Thing 2011 online subtitrat prima idee ce le trece prin cap este ca aceasta creatura este moarta deja din cauza impactului ce l-a suferit la prabusirea navetei, dar creatura era aprope de a se trezi.The Thing 2011 online subtitrat in romana, Filme horror online, filme de groaza, filme online gratis subtitrate si filme noi HD traduse in romana.

Kate Lloyd o tanara paleontoloaga din America de Nord soseste in Antartica la o statie de cercetare cu scopul de a se alatura in filmul The Thing 2011 online gratis unei echipe de oameni de stiinta ce veneau din Norvegia care, cercetand imprejurimile au descoperit sub gheata o nava spatiala in care se aflfa o creatura extraterestra congelata. In The Thing 2011 online subtitrat prima idee ce le trece prin cap este ca aceasta creatura este moarta deja din cauza impactului ce l-a suferit la prabusirea navetei, dar creatura era aprope de a se trezi.

Printr-un accident cercetatorii elibereaza creatura din inchisoarea de gheata, iar aceasta nestand prea mult pe ganduri da startul cu adevarat in fimul online The Thing 2011 subtitrat free. Creatura extraterestra incepe sa ucida unul cate unul din cercetatorii norvegieni, ea avand si capacitatea de a se transforma in fiecare fiinta pe care o atinge. Oamenii isi pierd controlul si incep sa se suspecteze intre ei, singurii care ii pot salva sunt Kate Lloyd si pilotul Sam Carter care incearca sa ii salveze in The Thing 2011 online subtitrat pe cercetatori din mainile creaturii ucigase.

Variante pentru vizionare The Thing 2011 online gratis fara intreruperi gasesti mai jos, tot acolo unde vei da si peste subtitrare The Thing 2011 si trailer The Thing 2011. Vizionare placuta! Dupa vizionarea filmului asteptam comentarii cu parerea ta despre acest film.


Trailer The Thing 2011 online
Variante pentru vizionare The Thing 2011 gratis

ATENTIE !! Filmul este uploadat pe site-ul www.peTeava.ro, nu este adaugat de Analysis.uCoZ.Com, noi doar am gasit aceasta pagina si nu incurajam incalcarea drepturilor de autor si a altor ilegalitati, noi doar am preluat linkul de pe acest site si nu raspundem de continutul ce il gasiti pe site-ul www.peTeava.ro. Utilizarea acestui link si a continutului de pe site-ul www.peTeava.Ro se face pe propria raspundere.

Speram ca ti-a placut The Thing 2011 online subtitrat in romana, The Thing 2011 si de aceea speram ca o sa revii pe Analysis.uCoz.Com pentru a vedea mai multe filme de groaza online si filme noi traduse in romana.
Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Mister, Thriller, The Thing 2011, Groaza, filme 2011, Sci-Fi
Vizualizări: 5968 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar