menu
person

Baaghi: A Rebel For Love 2016 3aMrNG4SA-g
[ · Captură ecran ]2016-11-27, 3:04 AM

SERVER 2

SERVER 3


Baaghi: A Rebel For Love 2016, film online HD, subtitrat în Română

Campionul la arte marţiale Raghav (Sudheer Babu) o răpeşte pe actriţa Sia (Shraddha Kapoor) de pe platoul de filmare a unui nou film şi o duce la Bangkok. Tatăl lui Sia, P.P. Khurana (Sunil Grover) se duce la autorităţi pentru a cere ajutor, dar nimeni nu este dornic să-l ajute deoarece Raghav este un om foarte puternic şi influent. Khurana se îndreaptă apoi spre bărbatul care are un trecut comun cu Sia: Ronny (Tiger Shroff). În trecut, Ronny şi Sia s-au întâlnit într-un tren.

Raghav a văzut-o pe Sia în acea autogară şi le-a cerut oamenilor săi să adune informaţii cu privire la ea. Ronny se duce la şcoala Guruswamy (Grandmaster Shifuji Shaurya Bharadwaj) din Kerala. Într-o scrisoare adresată Guruswamy, tatăl lui Ronny explica faptul că băiatul său este un „Baaghi” (un rebel) şi solicită şcolii să-l transforme pe acesta într-un om mai bun. În timp ce se află la instructaj, Ronny o vede din nou pe Sia care se află acolo pentru a-şi vizita bunica.

Încetul cu încetul, cei doi se îndrăgostesc, iar Sia îi oferă un inel pe care l-a primit de la tatăl ei, cerându-i să îl păstreze tot timpul la el. Raghav îi cere mâna Siei tatălui ei care se lasă copleşit de lăcomie şi când vede câţi bani îi oferă acesta fiicei sale, îşi dă acordul pentru căsătorie, chiar dacă ea nu doreşte asta. Totuşi, când Khurana vede inelul pe degetul lui Ronny, el realizează că Sia îl iubeşte şi îl informează despre acest lucru pe Raghav care ia o decizie radicală: aceea de-al ucide pe Ronny!

Urmăreşte online filmul indian Baaghi: A Rebel For Love 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Categorie: Indian | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Baaghi: A Rebel For Love 2016
Vizualizări: 5174 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.2/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar