menu
person

Bajrangi Bhaijaan 2015 4nwAra0mz_Q
[ · Captură ecran ]2016-01-07, 10:57 AM

Urmăreşte online filmul Bajrangi Bhaijaan 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Bajrangi Bhaijaan 2015, film online HD, subtitrat în Română

Shahida (Harshaali Malhotra) este o fetită pakistaneză ce nu poate să vorbească. Mama ei o duce la Hazrat Nizamuddin Auliya’s Dargah în Delhi, India, pentru a se ruga ca micuţa să poată vorbi. Pe când se întoarcea acasă în miezul nopţii, exact lângă graniţa cu Pakistan, trenul în care se află Shahida şi mama ei se opreşte. În timp ce restul lumii doarme, ea părăseşte trenul ca să se joace cu un miel pe care l-a văzut blocat într-un mic şanţ.

Trenul porneşte în acele momente şi o lasă pe micuţă în urmă, jucându-se cu mielul. Ea aleargă după el pentru a-l prinde, dar realizând că nu are nicio şansă, ea priveşte cu ochii în lacrimi cum se îndepărtează şi trece graniţa. Pierdută în India, ea se îmbarcă într-un tren de marfă şi ajunge în Kurukshetra. Acolo, un om devotat religiei pe nume Pawan Kumar Chaturvedi, cunoscut şi sub numele de Bajrangi (Salman Khan), o găseşte pe fată şi îi dă de mâncare, iar aceasta începe să se ţină după el.

În autobuzul spre Delhi, Bajrangi o ia la întrebări pe fetiţă şi o numeşte Munni (Mititica) pentru a afla din ce oraş este, dar aceasta nu răspunde la niciun nume de oraş indian. Atunci când este întrebat de un călător despre cum s-a mutat din oraşul lui natal în Delhi, Bajrangi le spune acestora povestea lui de viaţă. De asemenea, el povesteşte felul în care a întâlnit o femeie pe nume Rasika (Kareena Kapoor) care i-a transformat viaţa complet.

Categorie: Indian | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Nawazuddin Siddiqui, Harshaali Malhotra, kareena kapoor, salman khan, Bajrangi Bhaijaan, film indian
Vizualizări: 5088 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 4.7/7
Total comentarii : 2
avatar
1
ce sa mai,cel mai frumos film,am plans,,foarte bun film,astept si partea adoua...felicitari... up heart
avatar
2
ce ziceti ,..va urma si a doua parte.... v up
ComForm">
avatar