menu
person

My Name Is Khan _uNDm6YfN2k
[ · Captură ecran ]2015-11-19, 1:50 AM

Urmăreşte online filmul My Name is Khan 2010 (Numele meu este Khan), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


My Name Is Khan - Tanarul Rizwan Khan, locuieste in Borivali Mumbai impreuna cu mama lui .El suferă de sindromul asperger o boala de autism cu complicatii mari. Dupa un timp Rizwan se muta la San Francisco unde va locui cu fratele si cumnata sa,acolo el se indragosteste de Mandira(Kajol). Dupa evenimentele de la 11 septembrie Rizwan si Mandira incep sa se confrunte cu o serie de dificultati care duc la despartirea acestora, Rizwan este retinut de autoritati, din cauza tulburarii psihiice politia il considera suspicios. Dupa arestare, Rizwan o întalneste pe Radha, o terapeuta care-l ajuta sa se adapteze cu propriile dificultati. Rizwan decide apoi ca trebuie sa-l întalneasca pe presedintele SUA, Barrack Obama, pentru a-si reabilita numele si a o recastiga pe frumoasa Mandira.

My Name is Khan 2010 (Numele meu este Khan), film online HD, subtitrat în Română

Rizwan Khan (Shah Rukh Khan) este un copil musulman care a crescut împreună cu fratele său Zakir (Jimmy Shergill) şi cu mama lor Razia Khan (Zarina Wahab), formând o familie de clasă mijlocie din Borivali, Mumbai. Rizwan este diferit faţă de ceilalţi copii, el are anumite talente, în special acela de-a repara tot felul de lucruri mecanice. Diferenţa aceasta atrage asupra lui foarte multă atenţie din partea mamei sale, ceea ce duce la gelozia lui Zakir care îşi părăseşte în cele din urmă familia pentru a-şi încerca norocul peste hotare, în Statele Unite ale Americii. În ciuda acestor resentimente, Zakir îl ajută pe Rizwan să vină şi să stea cu el în San Francisco după ce mama lor moare.

În acest moment soţia lui Zakir, Haseena (Sonya Jehan) îl diagnostichează pe Rizwan cu sindromul Asperger. De asemenea, el începe să muncească pentru Zakir şi acolo întâlneşte o femeie pe nume Mandira (Kajol) cu care se împrieteneşte şi, într-un final, ajunge să se căsătorească, mutându-se împreună în oraşul fictiv Banville. Totul pare să decurgă perfect pentru nou-întemeiata familie, însă existenţa lor liniştită devine foarte tulbure atunci când au loc celebrele atacuri de la World Trade Center de pe 11 septembrie, 2001.

Familia Khan începe să aibă parte de resentimente din partea comunităţii din cauza culorii pielii şi sunt catalogaţi ca fiind de-ai teroriştilor. Acest lucru duce la o încăierare între băiatul ce provine dintr-o căsătorie anterioară al lui Mandira şi un grup de studenţi mai mari decât el. Asta, împreună cu alte evenimente neplăcute, tensionează foarte mult relaţia dintre cei doi soţi deoarece Mandira îl învinovăţeşte pe Khan pentru tot ce se petrece şi susţine că ea n-ar fi păţit nimic dacă nu ar fi preluat numele lui de familie.

Categorie: Indian | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: My Name Is Khan
Vizualizări: 6626 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.6/11
Total comentarii : 1
avatar
1
frumos ma iut de fiecare data la el
ComForm">
avatar