menu
person

An Inspector Calls 2015
[ · Captură ecran ]2015-12-15, 7:33 AM
An Inspector Calls 2015, filme online HD, subtitrat în Română
La casa familiei Birling, în aprilie 1912, Arthur, un bogătaş local şi politician, sărbătoreşte logodna fiicei sale Sheila cu Gerald Croft, băiatul rivalului de afaceri al lui Birling.

An Inspector Calls 2015, filme online HD, subtitrat în Română

La casa familiei Birling, în aprilie 1912, Arthur, un bogătaş local şi politician, sărbătoreşte logodna fiicei sale Sheila cu Gerald Croft, băiatul rivalului de afaceri al lui Birling. În timpul petrecerii, Inspectorul Goole soseşte şi îi întrerupe, explicându-le acestora că motivul vizitei sale neanunţată este faptul că o tânără femeie pe nume Eva Smith s-a sinucis. De asemenea, el îi informează de faptul că Eva a lăsat un jurnal în care se specifică în clar numele lor, inclusiv ale altor membri din familie.

Goole îi arată o fotografie cu Eva lui Arthur, iar acesta o recunoaşte că a fost cândva angajata lui. De asemenea, recunoaşte faptul că a concediat-o pe fataă în urmă cu un an şi jumătate din cauza faptului că a participat la o grevă a muncitorilor, însă neagă că ar purta vreo responsabilitate cu privire la moartea ei. Sheila soseşte şi ea în cameră şi este atrasă în conversaţie, recunoscând-o la rândul ei pe fata decedată.

Ulterior, pe măsură ce ancheta Inspectorului se desfăşoară şi începe să se extindă cu întrebările spre ceilalţi membri din familia Birling, aceştia realizează la rândul lor că, într-adevăr, o cunosc pe acea fată şi fiecare dintre ei are o versiune proprie cu privire la ea şi la comportamentul pe care l-au avut faţă de ea sau ea faţă de ei. Ceea ce declară în cor toţi membrii familiei este faptul că nu au nicio legătură cu moartea ei şi nu se consideră în niciun fel responsabili de gestul pe care l-a comis ea.

Urmăreşte online filmul An Inspector Calls 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Mister | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: An Inspector Calls 2015, filme online HD, subtitrat în Română
Vizualizări: 1420 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar