menu
person

Passengers
[ · Captură ecran ]2011-04-14, 1:05 PM
Dupa ce un avion se prabuseste, tanara psiholog – terapeut Claire Summers este insarcinata de catre mentorul ei sa ii consilieze pe singurii cinci supravietuitori ai accidentului. Atunci cand acestia coroboreaza informatiile pe care le detin si ii impartasesc femeii amintirile legate de tragedie, vorbind despre o explozie despre care reprezentantii liniilor aeriene sustin ca nu s-a petrecut niciodata, Claire Summers incepe sa fie intrigata de Eric, cel mai taciturn si secretos dintre pasagerii ramasi in viata. In ciuda obstacolelor de ordin moral, relatia profesionala psiholog – pacient dintre Claire [...]
Dupa ce un avion se prabuseste, tanara psiholog – terapeut Claire Summers este insarcinata de catre mentorul ei sa ii consilieze pe singurii cinci supravietuitori ai accidentului. Atunci cand acestia coroboreaza informatiile pe care le detin si ii impartasesc femeii amintirile legate de tragedie, vorbind despre o explozie despre care reprezentantii liniilor aeriene sustin ca nu s-a petrecut niciodata, Claire Summers incepe sa fie intrigata de Eric, cel mai taciturn si secretos dintre pasagerii ramasi in viata. 
In ciuda obstacolelor de ordin moral, relatia profesionala psiholog – pacient dintre Claire si Eric se transforma intr-o autentica idila, iar ceilalti patru supravietuitori ai accidentului incep sa dispara unul cate unul in mod misterios. Claire Summers suspecteaza ca la mijloc este o conspiratie si ca Eric detine toate raspunsurile si este cheia spre rezolvarea enigmei ciudatelor disparitii, fiind decisa sa dezvaluie adevarul cu orice pret.

Server:1

Server:2

Server:3
Categorie: Mister | Adăugat de: ghiunei6526
Vizualizări: 2107 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar