menu
person

Outlander 2008 f7paq_cWOsc
[ · Captură ecran ]2015-08-27, 1:31 PM

Urmărește online filmul Outlander 2008 (Călătorie în lumea vikingilor), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Actiunea filmului se petrece in Norvegia anului 709. In timpul unui
razboi intre vikingi, Kainan, un barbat dintr-o alta galaxie, ajunge pe
Pamant. Capturat de localnici, acesta le dezvaluie ca a ajuns pe Pamant
in timp ce vana dragoni si ca nu e singur, unul dintre dragonii pe care
urma sa ii vaneze (Moorwen) ajungand pe pamant deodata cu el. Desi voia
sa se razbune pentru tratamentul violent pe care l-a primit din partea
vikingilor, cand a fost capturat, acesta decide pana la urma sa se
alieze cu ei pentru a-l ucide pe Moorwen. Nu mai ramane decat sa spere
ca neobisnuita combinatie dintre tehnologia avansata pe care o detine
Kainan si armele de fier din epoca vikingilor vor fi suficiente pentru
a-l omori pe Moorwen.

Outlander 2008 (Călătorie în lumea vikingilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! O navă spaţială aterizează forţat într-un lac mare din Norvegia cândva în anul 709 după Hristos. Dintre rămăşiţe iese Kainan (Jim Caviezel), un soldat care transporta un monstru extraterestru – un Moorwen. După ce Kainan îşi îngroapă căpitanul, el recuperează un computer portabil dintre rămăşiţe şi îl foloseşte pentru a înţelege că se află pe Pământ. Hotărât să dea de urmele extraterestrului, Kainan îşi downloadează limba şi cunoştinţele locale în creieri şi foloseşte un semnal de alarmă pentru a fi găsit de o navă care să-l recupereze. El începe să-l urmărească pe Moorwen şi descoperă că acesta a distrus un sat şi i-a ucis locuitorii.

Satul se află în teritoriul Gunnar, vecin cu tribul care-l vor lua pe Kainan. El este capturat de Wulfric (Jack Huston), un războinic nordic care-l denumeşte drept „outlander” (străin) şi îl ţine prizonier într-un aşezământ condus de Regele Hrothgar (John Hurt). Treptat, pe măsură ce nordicii încep să-i creadă povestea cum că urmăreşte un dragon şi după ce îi salvează viaţa regelui, el începe să fie acceptat în societatea lor. De asemenea, Kainan formează o relaţie de prietenie cu un orfan tăcut, Eric (Bailey Maughan), şi cu fiica regelui, Freya (Sophia Myles).

În imagini din trecut, ni se prezintă istoria lui Kainan care implică un război în care oamenii şi extratereştrii caută răzbunare pentru violenţele comise împotriva lor. Semenii lui Kainan au venit în lumea lui Moorwen pentru a stabili o colonie acolo, ucigând poporul nativ şi preluându-le planeta. Drept recompensă, soţia şi copilul lui Kainan au primit o casă în unde să locuiască în noua colonie, iar el a fost cooptat în forţele armate care au plecat să cucerească noi teritorii. El a fost desemnat să captureze monstrul şi se întorcea acasă atunci când a reuşit să evadeze şi să cauzeze prăbuşirea.

Categorie: Razboi | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: online movies, Outlander 2008, free online movies subttitle in rom, Filme Online 2010, filme online gratis 201, filme online cu subtitrare in roman
Vizualizări: 9292 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.5/13
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar