menu
person

Mircea – cel Batran (1989)
[ · Captură ecran ]2014-09-17, 10:03 PM

MIRCEA CEL BATRAN 1989 FILM ROMANESC ONLINE.

Mircea cel Batran (1989) Online În 1393 Imperiul Otoman încerca sa cucereasca toata lumea cunoscuta acelor timpuri. În drumul lor nu a mai ramas decât micul principat al Valahiei, condus de marele domnitor Mircea cel Batrân. Ani de zile acesta a luptat atât împotriva turcilor cât ai a altor navalitori, mentinând independenta tarii sale. Ajuns în amurgul vietii, Mircea nu are de lasat urmasilor decât o singura mostenire : Libertatea! Si pentru asigurarea acesteia, el trebuie sa treaca de înfruntarea finala cu turcii.

Mircea convinge pe turci sa-l sprijine si apoi refuza supunerea.

El merge singur în tabara turcilor, pentru a-si lua nepotul favorit, Vladut, care mai târziu, educat si crescut de el, ajunge alt domnitor al tarii.

Baiazid soseste cu armata otomana. Mircea refuza supunerea si câstiga batalia istorica, de la Rovine. Gest de marinimie, Mircea elibereaza ostaticii turci.

Apoi urmeaza batalia de la Nicopole. Baiazid va fi capturat apoi, dupa o batalie de mongoli, alaturi de fii sai. El va descoperi iubirea a doi fii si dispretul unuia din ei, pentru valorile familiale.

La fel si Mircea e pe cale sa fie tradat de parintii lui Vladut…

Categorie: Romanesc | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Mircea – cel Batran (1989)
Vizualizări: 8817 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.6/18
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar