menu
person

A Frozen Flower (2009)
[ · Captură ecran ]2011-12-20, 2:34 AM
Vizioneaza filmul online A Frozen Flower (2009) gratis subtitrat hd in limba romana.
Floarea de Gheata era pe vremea dinastiei Goryeo un cantec ce descria relatia dintre doi parteneri de acelasi sex, filmul aduce in prim plan iubirea nepermisa pe care Regele Regatului Goryeo o purta sefului garzilor Kunryongwe(garzile personale ale regelui formate din tineri crescuti la palat, special antrenati pentru a-l pazi tot timpul pe rege). Fiind obligat sa se casatoreasca cu o printesa din dinastia mongola Yuan, devine vasal al imparatului iar neputand sa produca un mostenitor legitim il pune in ipostaza de a fi tradat de propria curte ce conspira cu imparatul mongol in vederea numirii unui var al sau ca Print Mostenitor. Singura alinare erau doar clipele petrecute alaturi de iubitul sau Hong Lim, caruia ii cere sa il salveze prin preluarea atributiilor sale din patul conjugal si oferiindu-i astfel Reginei un copil si lui un mostenitor. Dar spre marea durere a Regelui cei doi ajung sa se indragosteasca acesta riscand sa piarda totul…Vizioneaza filmul online A Frozen Flower (2009) gratis subtitrat hd in limba romana.
Floarea de Gheata era pe vremea dinastiei Goryeo un cantec ce descria relatia dintre doi parteneri de acelasi sex, filmul aduce in prim plan iubirea nepermisa pe care Regele Regatului Goryeo o purta sefului garzilor Kunryongwe(garzile personale ale regelui formate din tineri crescuti la palat, special antrenati pentru a-l pazi tot timpul pe rege). Fiind obligat sa se casatoreasca cu o printesa din dinastia mongola Yuan, devine vasal al imparatului iar neputand sa produca un mostenitor legitim il pune in ipostaza de a fi tradat de propria curte ce conspira cu imparatul mongol in vederea numirii unui var al sau ca Print Mostenitor. Singura alinare erau doar clipele petrecute alaturi de iubitul sau Hong Lim, caruia ii cere sa il salveze prin preluarea atributiilor sale din patul conjugal si oferiindu-i astfel Reginei un copil si lui un mostenitor. Dar spre marea durere a Regelui cei doi ajung sa se indragosteasca acesta riscand sa piarda totul…

Vezioneaza film gratis hd A Frozen Flower (2009) online subtitrat


Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: film online gratis A Frozen Flower, film online subtitrat, A Frozen Flower (2009) online, online A Frozen Flower (2009), A Frozen Flower (2009)
Vizualizări: 5051 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar